иначе тва е поредната яко затъпяваща читателя тема... да не гооврим админите колко са изперкали напоследък, ма така и така седа в нас и тъпея

Moderator: Moridin
Аз пък нямаRRSunknown wrote:Бе аз си я изтрих снимката вече- ма ако си спомняте - беше един с бръсната глава който гледа лощо на ниска резолюция![]()
Ако приемем правилото ще си направя специална снимка за аватар.
Аз и за тебе си мислех че си манекенката от предишния ти аватарElayne wrote:Аз пък нямаRRSunknown wrote:Бе аз си я изтрих снимката вече- ма ако си спомняте - беше един с бръсната глава който гледа лощо на ниска резолюция![]()
Ако приемем правилото ще си направя специална снимка за аватар.. Няма кой да ме шопне.
Не става дума да си правиш извод, а да си допълниш мнението, което имаш за някой. Освен това да имаш нещо визуално, което да си представяш, като си помислиш за него.DELgado wrote:Аз продължавам да не разбирам защо някой ще си прави изводи за човека отсреща по аватара, а не по постовете му?
На мен като на дрът естет цунката на Илейни също ми допада, особено в съчетание със суб-ника (Боже, защо ли го изповядвам товаXellos wrote:Тоя на Дима аватар с муцка тип "кокошо дупе" ме радва повече спор нема ;р Иначе бая време седях с Хаус за аватар... ма си ги сменям често.
Абе то човека си е човек по постовите ама може би факта че човек си е сложил герой от игра за аватар да намеква че има интереси в насокатаMoridin wrote:Делюжън го каза идеално, а Николайчо ще гризе кренвиршови пици...
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 3 guests