Кандидатстудентска кампания 2004
Moderator: Moridin
- Havelock Vetinari
- Scholar
Ей, а останалите? Я се похвалете кой къде. Да не съм само аз кандидат-студент?
Not the really high, creative loathsomeness of the great sinners but a sort of mass-produced darkness of the soul...
Танго
Танго
- Dark Wanderer
- Scholar
- Dark Wanderer
- Scholar

Честито на всички, за които кандидат-студентската кaмпания е завършила успешно и са приети.
С гордост мога да заявя, че разбих всички мои познати на изпитите по френски. След провала по история изпитите по френски си бяха едно истински блестящо представяне. Така де имам 5.00, което за изпит по език си е добра оценка.
И за протокола - приета съм в СУ Португалска филология и МО на френски език в НБУ. Вече се записах и в двата университета.
Пожелайте ми късмет с ученето, ще ми е нужен!
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
За ужас на родителите ми - да.
Аз лично смятам, че това беше най-удачният вариант да комбинирам това, което искам да уча и един език повече, което винаги е ПЛЮС. Ако не успея физически да смогна да уча и в двете уни-та, сигурно ще прекъсна след 1-вата година СУ, докато завърша НБУ.
Аз лично смятам, че това беше най-удачният вариант да комбинирам това, което искам да уча и един език повече, което винаги е ПЛЮС. Ако не успея физически да смогна да уча и в двете уни-та, сигурно ще прекъсна след 1-вата година СУ, докато завърша НБУ.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Dark Wanderer
- Scholar
Elayne wrote:За ужас на родителите ми - да.

I'm just a stranger wandering alone into a land of shadows...
- Havelock Vetinari
- Scholar
E, то и аз съм се заканил на втората специалност.
Not the really high, creative loathsomeness of the great sinners but a sort of mass-produced darkness of the soul...
Танго
Танго
И коя ще да е тази дълбоко изстрадана специалност, Рол? Btw в ДМА нямаш ли възможност за 2-ра специалност?...
Хех, Dark, повярвай ми, далеч не си смахнат
, колкото и да се шашкат другите като споменеш за двете висши... Всъщност след първоначалния шок нещата стават доста по-слънчеви, започват да се гордеят с теб, да се фукат на твой гръб наляво-надясно пред приятели и познати и такива работи ... С една дума - рода
.
Хех, Dark, повярвай ми, далеч не си смахнат

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice