Това обаче не ми пречи да недоволствам пък. А и не ми се вярва "Кунг-фу панда" да е по-ориентиран към детската аудитория от харипотърите и нарниите, да речем, а тях не ги дублират.Roamer wrote:За пореден път - за филм, който е основно насочен към аудитория от деца и подрастващи, не просто може, ами е *задължително* да бъде дублиран.
Upcoming Movies, Part II
Moderator: Moridin
- tigermaster
- Elder God
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Пуснах трейлърче на Burn After Reading, новият филм на братя Коен, в темата за трейлърите. Явно ще е по-комедиен, и смея да кажа, че ако трейлърът е показателен за целия филм, Брад Пит ще е адски забавен
Дано филмът да е добър, като за начало са натъпкали една купчина известни актьори вътре, макар че голяма част са обичайните заподозрени от филмите на братя Коен, но лошо няма 

This signature is not yet rated
Бобсън wrote:тук пише, че работата по филма почва до една година...
And you can't dance with a devil on your back...
това го бях пуснал в отделно темичка, озаглавена "Юбик ще филмират" или нещо такова. тъй не си личи за какво съм имал реч и човек трябва да попрещрака от любопитство връзката, а може и да го домързи...Roland wrote:Бобсън wrote:тук пише, че работата по филма почва до една година...
А защо на въпросния трейлър пише 2000 баси? Иначе и мен ме заинтригува, но за пръв път чувам.Roland wrote:Кхъм, абе някой да знае нещо за новия Resident Evil? Аз само знам, че е CG, японски и е с Леон. Пуснах трейлъра в темата, обаче иначе нищо не намирам като инфо... Не, че съм и ровил де.
За WOlverine and the X-men - ами подозрително много прилича на X-Men Evolution от една страна и на direct-to-dvd филмите на Марвел като Авенджърс и Айрън Мен, от друга - като рисунък това. Определено бих го гледал на компа заради забавното озвучаване и въпреки за 583ти път предъвквания сюжетец.