Уау, вие хора ги броите
Fellowship of the Ring - 5+ на кино, още няколко ЕЕ DVD
Ghost in the Shell - безброй
Far and Away - don't ask... (ОК, беше един от 5-те филма, които със съквартиранта имахме на видеокасети през първата година в университета... "Do you like my hAt, Shannon?")
Empire Strikes Back - много много пъти
Starship Troopers - безброй, никога няма да ми писне тоз филм, ей!
Robocop - безбожно много
Conan - редовно
The Matrix - до втръсване
Gladiator - загубил съм му сметката, ма много ще да е, ако броя колко пъти съм си пускал определени сцени за демонстрация на аудио системата...
13th Warrior - бая
300 - абе писна ми след 2-3 пъти, даже тегав ми стана...
The Apartment - към 3; може би най-готината романтична комедия въобще
The Good, the bad, and the ugly - настолният ми уестърн!
Army of Darkness - доста пъти покрай съквартиранта през първата година в унито... трябва пак да го гледам
Batman - няколко, най-добрият Батман е все пак...
Spider-Man - доста, ма 2-ката направо ме уби втория път, 3-ката също не носи на следващо гледане
The Great Lebowski - само 2, но и още ще има
Blade + Blade 2 - настолните ми екшъни
Chronicles of Riddick - 4-5... след 2-рия почна да ми харесва... може би мозъкът ми се стопи? За всеки случай така и не успях да го покажа на Христина, без да заспи по средата
Fifth Element - към 5 пъти на кино и още няколко на DVD... к'во да правя, асоциирам Мила Йовович със съзряването си

Life of Brian - по едно време си го гледах за закуска и вечеря; трябва пак да си го пусна
Monty Python and the Holy Grail - същата работа
South Park: Bigger Longer & Uncut - гениална работа, безброй пъти гледана
Terminator 2 - I lost count long ago...
Waterworld - ми кефи ме бе
Въобще аз много обичам да си гледам разни "настолни" филмчета по много пъти; далеч предпочитам това занимание пред гледането на нови лайна за всеки случай...
Btw за мен не по-малко интересни са филмите, които УМИШЛЕНО гледам само веднъж, въпреки че са невероятни, просто за да ми остане първоначалното преживяване. Те са може би най-уникалните. Brazil, Seven Samurai, All That Jazz, Vertigo, Das Boot, Dawn of the Dead, Pi, The Plague Dogs, Tideland (от тоя филм просто си ме е страх, честно казано), V for Vendetta, The Seventh Seal и още много други
п.п. Не съм ли отегчен просто, че да си скролвам четвърт час My Movies в IMDB...