WoW:Следващото поколение

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue May 27, 2008 7:40 pm

Вижте какъв комикс намерих- олицетворява ВОВ изцяло:

Image

RossTheBoss
Adept

Post by RossTheBoss » Tue May 27, 2008 9:39 pm

Tais wrote: за експанжъна - идея нямам за кога го планират... то нашата гилдия и без това има доста неща да наваксва в ПвЕ-прогреса си, та за никъде не сме се разбързали.. че като излезе, ще настане пак анархия и няма да събираме рейдове, щото народа ще хукне да левълва Дед-найтове... :?
На 3ти ноември трябва да излезе.
1st rule - I RULE.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue May 27, 2008 11:35 pm

Я някой да даде линкче към инфото за експанжъна. :mrgreen:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed May 28, 2008 12:44 pm

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri May 30, 2008 1:23 pm

Мерси. Сега ще се опитам да не се запаля достатъчно, че да си го купя и да активирам пак акаунта. :(

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri May 30, 2008 1:33 pm

DELgado wrote:Мерси. Сега ще се опитам да не се запаля достатъчно, че да си го купя и да активирам пак акаунта. :(

Споко до юни 2009 има мнооого време :)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri May 30, 2008 1:42 pm

Аз да не се изкуша и преди това. :(

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jun 05, 2008 12:17 pm

Ех мене тамън ми беше дотъпяло малко, ма са фанах друида и гона котката са на 20лвл довечера :mrgreen: . Баси мултифункционалната твар ше е Мискинчето макар че за са стриктно на feral :mrgreen:
Last edited by Xellos on Thu Jun 05, 2008 12:23 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Jun 05, 2008 12:22 pm

Котка ли? Искаш да кажеш Ghost wolf-а? :lol: Иначе шаман фтв :P

П.С. Абе да не бъркаш шамана с друид? :twisted:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jun 05, 2008 12:24 pm

Опа грешка Друид е, ненам що се ги бъркам. По-натам и шаман :) Иначе се убеждавам кооолко ми е тегаво да танквам. Ма пък комбинацията Wrath&сие до дупка и смяна в меча форма просто е чук за ниските нива :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Jun 05, 2008 6:18 pm

Друида е така направен че ако не сменяш майсторски между форми и магии си в негативна позиция спрямо "чистите класове" Ако си играл с родж например ще усетиш колко е недъгава котката сама по себе си макар че "уж" има подобни умения.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jun 05, 2008 6:34 pm

Jack of all trades :) За ПвЕец като мене си е ок ;) Мене играта искам да ми носи разнообразие, a нe Honor :) реално съм си още доста нуубец. един лок на 20то добутах, магето на 70 са горе долу става гиъра ма кой къде ме фане почти винаги ме приколва. Не ми се забива с големи групи англоговорящи из инстанси също. Нема стане геймър от мене ;)

Пък и са свалям bioshok-a и пак ше има слакване :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Jun 05, 2008 6:59 pm

Xellos wrote:Jack of all trades :) За ПвЕец като мене си е ок ;) Мене играта искам да ми носи разнообразие, a нe Honor :) реално съм си още доста нуубец. един лок на 20то добутах, магето на 70 са горе долу става гиъра ма кой къде ме фане почти винаги ме приколва. Не ми се забива с големи групи англоговорящи из инстанси също. Нема стане геймър от мене ;)

Пък и са свалям bioshok-a и пак ше има слакване :)
Лично за мене друида е най- кефещия клас за соло плей- просто няма такова разнообразие. Кеф ти мечка, кеф ти магии, кеф ти промъкване, кеф ти да си играеш на лечител, кеф те се правиш на магьосник- А за ПвП - всичко се омешва ако си майстор.
На обратния полюс паладин лечител - играта се състои в натискане на един скил - flash heal.

Магето също го слагам в категорията на скуката- както и да се развиеш все тая- резултата е един и същ- демиж от разстояние.

Аз почнах да поцуквам чат-пат у един фенд с героя му- знайш как роджовете shadow priest-овете викат на магетата- ходещ хонор :)
(ако магето не не някой мастор де- ама такива се срещат рядко).

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jun 06, 2008 12:23 pm

Абе за соло просто са си праим кефа отсекъде ;) Вчера поиграхме дънджънче при Терокк ама, 5 мин интересно после шиипвай и блъскай дмг и counterspell с магето и мри от време на време. Но пък бързо дигнах с него лвлите де :) :mrgreen: Са тия дни ше праим дейлита и за касичка че понапазарих за друида разни сини leather-ки пък и хербализма досаден ма поне за алхимията сичко има в AH;)

нещо не ми се занимава и с блъскане да праа пари, некой да продава злато в бг?

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Jun 06, 2008 2:48 pm

Xellos wrote:Абе за соло просто са си праим кефа отсекъде ;) Вчера поиграхме дънджънче при Терокк ама, 5 мин интересно после шиипвай и блъскай дмг и counterspell с магето и мри от време на време. Но пък бързо дигнах с него лвлите де :) :mrgreen: Са тия дни ше праим дейлита и за касичка че понапазарих за друида разни сини leather-ки пък и хербализма досаден ма поне за алхимията сичко има в AH;)

нещо не ми се занимава и с блъскане да праа пари, некой да продава злато в бг?
Има някои и герои по 70 левел продават- прегледай форума на games.bg - вчера имаше поне 10 кандидата да си продават героите.