ЛЕВСКИ VS. ЦСКА
Moderator: Moridin
Ебати малоумщината. Че Левски не е играл толкова слабо от както се помня, не е, но такава смешна дузпа просто няма. На това отгоре оня дебел шопар беше на три метра от нарушението да му избоде гнусните очи. Да не говорим за това как Петре направо дръпна и изхъврли Рабе от терена. Бтв, путката дето се нагъзи за дузпата не беше Велизар, не че и той не се хвърли на два-три пъти като свина в кочина.
Коментаторите също бяха уникални - така и не се научиха да не вадят боядисани малоумници от агитките, да им коментират мачовете. Супер неадекватни бяха и си клопаха устите само за да дразнят зрителте. Неудачници.
Бтв Вуцов ме изненада. Неочаквано адекватен беше по време на интервюто, да не вземе пък да излезе нещо от него...
Иначе Левски игра слабо и двете полувремена, но второто ония бяха даже още по-трагични и можеха да си вземат. Както и да е, не съм ги гледал през живота си толкова набутани в половината си както първото полувреме и съм бесен.
Коментаторите също бяха уникални - така и не се научиха да не вадят боядисани малоумници от агитките, да им коментират мачовете. Супер неадекватни бяха и си клопаха устите само за да дразнят зрителте. Неудачници.
Бтв Вуцов ме изненада. Неочаквано адекватен беше по време на интервюто, да не вземе пък да излезе нещо от него...
Иначе Левски игра слабо и двете полувремена, но второто ония бяха даже още по-трагични и можеха да си вземат. Както и да е, не съм ги гледал през живота си толкова набутани в половината си както първото полувреме и съм бесен.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Нищо чудно да се размине работата, доста често се случва уж да отнемат лиценза за евротурнирите на някой отбор, после той представя нови документи и нещата стават ОК.
Но знам ли, нещата в ЦСКА изглеждат доста сериозни, а и все пак със добрия вълк Лупи за шеф е нормално да се обърка всичко максимално, тоя човек е патологичен лъжец.
Но знам ли, нещата в ЦСКА изглеждат доста сериозни, а и все пак със добрия вълк Лупи за шеф е нормално да се обърка всичко максимално, тоя човек е патологичен лъжец.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- Bat Garo Still Rots
- Moderator