Честит 1 юни!
Moderator: Moridin
Така ли?Roland wrote:Бтв, науката отдавна е доказала, че най-хубавият празник за всяко дете е рожденият му ден

Иначе тука сме много деца, наистина (някои сме си и на съответния акъл), та честито!

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Честит празник на всички, които ценят детето в себе си! 

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
къдйе ви е сбора ва
Мене не ми е 1ви баш любима дата, ма чаветата намазват
. Пък... време ни е ;ррр

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Muad_Dib wrote:Искам само да обърна внимание на всички - да не подценяваме СЕЛСКИЯ СБОР!!!

* се яде и пие нон-стоп (пълни пещи на дърва с ягнета, дробсърми, зелници, сладки тикви и тиквеници - и бурета домашно)
* идат гости и приятели отвсякъде, като продължение на ваканцията насред учебната година, и петък и събота вечер - купони до зори
* селският мегдан прелива от цигански сергии, на които се продават неописуеми простотии - но на едно дете около '90-а му се струват вълшебни, а и са единственото място, където може да си попълни колекцията със Стар Варс снимки например (или календарчета с кака Саманта Фокс

Сравнете всичко тва с някъв си един следобед, в който компанията влиза за малко на чардака да изяде по парче торта - и всички пак навън да играем. Е, имаше и подаръци - ма на Нова Година бяха цяла елха, та трябваше да ги носи Дядо Мраз лично, с шейната и големия син чувал.

Last edited by shayhiri on Mon Jun 02, 2008 1:09 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Maledictus
- Warmage
- The Dragon
- Elder God
Туден ли?Maledictus wrote:Абе миналата година в едно село близо до Годеч имаше събор на околията, едно аверче ме води. И не беше никак лошо. Пък и има ежегодни кукерски събори на едно две места, та вероятно се правят. Със сигурност не толкова пищни като тези от преди 89та, но.....
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- Maledictus
- Warmage