Честит 1 юни!

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Sun Jun 01, 2008 2:00 pm

Честито на всички настоящи и бивши деца. ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Jun 01, 2008 2:12 pm

Roland wrote:Бтв, науката отдавна е доказала, че най-хубавият празник за всяко дете е рожденият му ден :mrgreen:
Така ли? :lol: Аз си ги бях подредил навремето, ест., и р.д.-то ми беше на далечно трето място след Нова Година и Селския Сбор. (А от тийн възраст нататък дори не го и отбелязвам, шот се падаше края на лятото, м/у лятната и даскалото. Но пък на всички приятели от гимназията ги правехме у нас, шот беше терен и повод за купони. :) )

Иначе тука сме много деца, наистина (някои сме си и на съответния акъл), та честито! :mrgreen:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Jun 02, 2008 8:45 am

Честит празник на всички, които ценят детето в себе си! :D
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jun 02, 2008 8:51 am

Е аз пакост не можах да свърша, обаче мама ми купи шоколад :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jun 02, 2008 11:04 am

Искам само да обърна внимание на всички - да не подценяваме СЕЛСКИЯ СБОР!!!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 02, 2008 12:03 pm

къдйе ви е сбора ва :mrgreen: Мене не ми е 1ви баш любима дата, ма чаветата намазват :). Пък... време ни е ;ррр
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jun 02, 2008 1:03 pm

Muad_Dib wrote:Искам само да обърна внимание на всички - да не подценяваме СЕЛСКИЯ СБОР!!!
:mrgreen: Три дни - последните хубави от есента, края на октомври - в които:

* се яде и пие нон-стоп (пълни пещи на дърва с ягнета, дробсърми, зелници, сладки тикви и тиквеници - и бурета домашно)
* идат гости и приятели отвсякъде, като продължение на ваканцията насред учебната година, и петък и събота вечер - купони до зори
* селският мегдан прелива от цигански сергии, на които се продават неописуеми простотии - но на едно дете около '90-а му се струват вълшебни, а и са единственото място, където може да си попълни колекцията със Стар Варс снимки например (или календарчета с кака Саманта Фокс :wink:), да не говорим за стрелбищата, захарния памук и вътележките

Сравнете всичко тва с някъв си един следобед, в който компанията влиза за малко на чардака да изяде по парче торта - и всички пак навън да играем. Е, имаше и подаръци - ма на Нова Година бяха цяла елха, та трябваше да ги носи Дядо Мраз лично, с шейната и големия син чувал. :) Тогава имаше и цяла стая банани и свинско/винско, и снежни пързалки и хубави филми по телевизията...
Last edited by shayhiri on Mon Jun 02, 2008 1:09 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Jun 02, 2008 1:08 pm

Ахаа изясниха се нещата (че това е било някога). Щото в момента не знам дали е останало село с достатъчно хроа, че да прави събори
This is it. Ground zero.

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Mon Jun 02, 2008 1:20 pm

Абе миналата година в едно село близо до Годеч имаше събор на околията, едно аверче ме води. И не беше никак лошо. Пък и има ежегодни кукерски събори на едно две места, та вероятно се правят. Със сигурност не толкова пищни като тези от преди 89та, но.....

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Jun 02, 2008 2:48 pm

Maledictus wrote:Абе миналата година в едно село близо до Годеч имаше събор на околията, едно аверче ме води. И не беше никак лошо. Пък и има ежегодни кукерски събори на едно две места, та вероятно се правят. Със сигурност не толкова пищни като тези от преди 89та, но.....
Туден ли?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Mon Jun 02, 2008 2:49 pm

Нямам и идея как се казва, в интерес на истината.