The Series Topic, Part III

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Fri May 30, 2008 2:08 pm

Мне, Бетито не е лошо, ма е още по сапунесто и по комедийно. Примерно в края на 2ри сезон въпросната трябва да направи избор и го прави, като на нас съответно въпросният избор леко ни е спестен, естествено. А в Гърлата определено има по хубави ... гърли за гледане. И, лично според мен, е в пъти по добро от други неща в същия жанр, примерно е на светлинни години пред Кварталът на богатите.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri May 30, 2008 2:14 pm

Звучи поносимо. Ще го тествам другата седмица сигурно. Просто трябва с нещо да заместя Отчаяните Съпруги. Даже се замислих за Секса и Града покрай филма. :shock:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri May 30, 2008 2:29 pm

Е няма такъв епизод като последния на Лост. Просто.... нямам думи :shock: :shock: :shock: :shock:. Размазващо интересно и шокиращо.

Валери, можеш да опиташ Вероника Марс :).

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Fri May 30, 2008 2:31 pm

Хора, какъв е този мазохизъм да гледате Lost не мога да разбера. Знаете, че ще го разтегнат до 2011 година, и пак си го причинявате.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri May 30, 2008 2:38 pm

Гибли, новият сезон просто е невероятно интересен. Сега приключи сезонът (или по-скоро приключиха с епизодите засега, вероятно ще продължат есента или догодина февруари месец, не съм сигурна) и е невероятно. Знаеш как е в Lost с изненадите и обратите в сюжета, е, тук вече се размазаха, страхотен епизод :) и... можеш да хванеш да си изгледаш накуп 14 серии от новия сезон, мисля, че много ще ти хареса :).

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 30, 2008 2:39 pm

Ghibli wrote:Хора, какъв е този мазохизъм да гледате Lost не мога да разбера. Знаете, че ще го разтегнат до 2011 година, и пак си го причинявате.
Абсолютно твое си мнение. Поне за разлика от поне 10 други "готини" сериала се знае КОГА ще свърши и ДАЛИ ще свърши.

И това без да споменавам субективната страна - че съм БОЛЕН ФЕН!

Бтв който въобще е гледал 4ти сезон знае, че основната "драма" - дали и как ще ги спасят
Spoiler: show
... отдавна не е драма.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri May 30, 2008 2:42 pm

Elayne wrote:Е няма такъв епизод като последния на Лост. Просто.... нямам думи :shock: :shock: :shock: :shock:. Размазващо интересно и шокиращо.

Валери, можеш да опиташ Вероника Марс :).
Това пък какво е? :shock: Сега ще проверя из нета.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri May 30, 2008 3:03 pm

Между другото, аз бях скептичен относно Lost, и бях се наканил да спра да го гледам, но смея да твърдя, че четвърти сезон е най-добрият досега, и че явно наличието на ясна дата за това кога ще свърши сериала е била много добро решение. Между другото, сериалът ще свърши през 2010, не през 2011, остават два сезона по 17 епизода (увеличени от 16, за да се компенсират двата изпуснати епизода от сегашния сезон). Така че всеки, който си е направил труда да изгледа три сезона на Lost и след това е спрял прави грешка.
This signature is not yet rated

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri May 30, 2008 3:08 pm

Определено последният сезон е много силен. Не зная дали мога да го окачествя като най-добър, но наистина се случват много неща и разбираме още много неща. Някои въпросителни получават отговор.
Започнах да спекулирам за това какви са 'ужасните' неща, които са се случили на хората на острова след преместването му, за които говореше Джак (т.е. за които Лок му е казал). Не стана ли въпрос и за тъмнина?!... Възможно ли е да са пренесли острова на място, където е, примерно, вечна нощ или не е сред тропически води, вали сняг и е някакво студено?... Звучи ми доста яко, ама са си само спекулации :).
Всъщност, на този етап, имам желание да разбера само това по-горе в спойлера за следващия сезон. Другите неща :) не ме човъркат чак толкова много.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 30, 2008 4:01 pm

Почнах го и аз. Битката между Саид и шефчето на мърковете беше сигурно най-яката екшън сцена в целия сериал дотук...

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Fri May 30, 2008 5:54 pm

Живик: и защо е грешка? Реално това нещо ще се точи още три години. Три години не знам как ви звучат, но за мен са твърде много, за да ги прекарам в чакане на следващия епизод и чудене "какво ли искаха да кажат този път и какво ли означаваше това тайнствено нещо от последния епизод" :roll:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 30, 2008 6:03 pm

Вече са две, не три. Пак казвам, че мнението си е твое и спорът е излишен. Факт е, че действието понякога е леко тромаво, но факт е и че сюжетът през 4ти сезон и особено накрая му буквално "излетя".

Аз изгледах финала най-после. Хареса ми адски много. Можеше да сложат една точка на цялата работа още тук, но по-добре така - аз лично искам още от Кейт, Джак, Сойър, Лок и компания.

Всеки, който е искал развръзка мисля, че определено я получи.
Ще видим от тук нататък какви ще ги натворят 5ти и 6ти сезон. Нашите очевидно ще се върнат, а пък и тепърва трябва да се разбере какво е станало с хората на преместения остров...И Уитмор трябва да влезе в играта пак, въобще бая неща са

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri May 30, 2008 6:19 pm

Ghibli wrote:Живик: и защо е грешка? Реално това нещо ще се точи още три години. Три години не знам как ви звучат, но за мен са твърде много, за да ги прекарам в чакане на следващия епизод и чудене "какво ли искаха да кажат този път и какво ли означаваше това тайнствено нещо от последния епизод" :roll:
Добре, "грешка" не е подходящата дума, моите извинения, на практика имах предвид "пропуск". Та пропуск е да не гледаш сериала само защото не си доволна от това, че общо сезоните ще са шест. Защото по моето скромно мнение, четвъртият сезон е много качествен, и то не само защото се разкрива повече от историята, а защото актьорската игра е добра, има нови интересни герои, изобщо нивото като цяло е много по-високо.

И отново подчертавам, остават още два, не три сезона. Общо ще са шест, не седем, така че в остават момента остават две години, а не три. Но изборът си е твой, нямам намерение да ти казвам какво да гледаш, и съжалявам, ако тонът ми звучи така - определено нямах такова намерение.
This signature is not yet rated

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Fri May 30, 2008 6:55 pm

Уф, явно трябва да го напиша :) Казвам три години, защото броя от края на трети сезон - нали и това време вече сте го прекарали в чакане и то също се брои, докато аз спрях да гледам още тогава и съответно не съм се тормозила. Пропуск доста повече ми харесва като дума, защото имам намерение да догледам сериала, когато завърши съвсем, окончателно и напълно (ако все още имам интерес тогава, разбира се). От спойлерите ви между другото ми става ясно, че сюжетното развитие върви точно по предвижданията на феновете от миналата година, така че не съжалявам особено за нещо изпуснато :)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 30, 2008 7:04 pm

Лост е най-добрият сериал, който излиза все още. Нямам търпение за следващия му сезон.