Del Toro ще филмира The Hobbit

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu May 29, 2008 12:23 am

Muad_Dib wrote:Пич, човешки живот (ако ще да е на 100 години) >>>yet another mightily CGI-ed fantasy (ако ще и Копола да дойде да го напраи).

Да ти имам и критериите... :roll:
Същите като твоите, така както си ги формулирал.

И да приключим с буквализма, щото в тоя контекст не върви. :) Казвам, че пичът хич не ме кефи в случая - и толкоз. Така или иначе никва мизерия няма да успее да направи, така че само дето се хАби.

Понеже постът е ПОРЕДНОТО ИЗВЪРТАНЕ НА ИСТИНАТА и ПОНЕЖЕ МИ ПИСНА ОТ ТОВА ТИ ДЪРЖАНИЕ СИ ВЗИМАШ ДВА ДНИ ПОЧИВКА ОТ ФОРУМА. ИДИ НА ЛЕКАР. Ян
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Thu May 29, 2008 12:28 am

Давам ти десет минути, след което горното влиза в сила...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu May 29, 2008 12:38 am

Съжалявам, че така сте го приели и се извинявам за казаното. Изтрий го, ако искаш. Почивката ще ми дойде добре.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.