(Пардон за офтопика!!)
Честито!Three "Lord of the Rings" Actors Return for "The Hobbit" 05-21-2008 (18:00:32)
Pre-production is about to get under way on the two-part "Hobbit." Fran Walsh and Philippa Boyens are expected to pen the scripts under the direction of producer Peter Jackson and the film's helmer, Guillermo del Toro.
Preliminary contact has already been made with at least three actors whose "Lord of the Rings" characters also appear in the "Hobbit" storyline: Viggo Mortensen (Aragorn), Ian McKellen (Gandalf) and Andy Serkis (Gollum).
"We will all be involved in the script in some fashion but the exact definition is about a week away," said del Toro. "I am all for keeping the actors who originated the parts, as much as availability and their willingness will allow."
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Още три години и половина до първия.The Hobbit being released Dec 2011, and F2 release Dec 2012.
Освен това явно имаш и много сериозен психичен проблем. Потърси помощ и то спешно. Щото иначе...Yan wrote:Шайх, ставаш жалък...
Пич, човешки живот (ако ще да е на 100 години) >>>yet another mightily CGI-ed fantasy (ако ще и Копола да дойде да го напраи).shayhiri wrote:Още некой Капитан Очевидно?Знаете, че съм анти-лицемер. Според мен по-добрият изход (вкл. за него самия) е 83-годишният Кр.Т. просто да няма възможността да навреди на стотици милиони фенове по света - все едно по кой начин. Вие обратното ли бихте предпочели, честно?
(Да, ясно, че е въпрос на фраза и норми в обществото.)
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests