Дано Металика не го видят обаче. Стига ни Кен Лий-то.
Moderator: Moridin
Преводачът го пуска преди около седмица, само че в спам темата май.Moridin wrote:http://www.youtube.com/watch?v=hHUFMeV-GVo
Знам, че е старо, ама коментарите ми напълниха душата!
Фактът е, че тая държава САМО и ЕДИНСТВЕНО метълът ще я оправи. Нищо друго. Тва е.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 21 guests