Очаквания за 2008

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon May 26, 2008 5:16 pm

Моето виждане:

1. За мен е адски ценно когато някойк от нас небрежно браузвайки имдб-то види някой размазващ нов проект, който няма да видим в близките 2-3 години, но ще видим все пак. На мен ми се е случвало неведнъж, предполагам и на теб. Трябва да има място за споделяне на нещо подобно.

2. Колкото и да не споделям вижданията на Алекс за киното, жените и света като цяло ще е много глупаво и безмислено да му отидат няколкото големи и доста информативни поста с много линкове в тази тема. Най-малкото да ги оставим само тях в една темичка някъде, дори в прането да е ама да са си отделно. Просто искам всеки един от нас, ако му скимне да мисли какво чакаме тази година (че даже и с дата) да може да цъкне и да види тук.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon May 26, 2008 5:17 pm

Ако трябва да се избира предпочитам Ъпкъминг Мувитата. :lol:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon May 26, 2008 5:28 pm

Е аз не казвам да се трие темата, само да се локне.
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon May 26, 2008 6:05 pm

При положение, че е изкарала добре досега и й остава само още толкова, нужно ли е? Upcoming темата също не страда от липса на внимание и съдържание. Това е защото наистина имат (в сегашния си вид) различна цел и фокус.

Upcoming е за слухове, планове, обявления и т.н. Както и развитието им. В момента има поне 50 интересни филма, които ще излизат от 2009 до 2011 и нататък.

Очакванията са за набор конкретни, вече съвсем реални филми (още 50), подредени по жанр и месец, с трейлъри и т.н. Ако ги върнем към Upcoming, така или иначе ще трябва не на една, ми на половин година да се пуска нова тема, а старата да отива в забвение. Докато евентуалните "годишни теми" ще си слизат кротко надолу, оставайки си във филмовия форум и запазвайки ясни рамки (ако се налага референция и прочие).
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon May 26, 2008 6:08 pm

Да, затова и в ДВЕТЕ се говори за Хелбой 2 примерно, или за марвелски филми...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon May 26, 2008 6:12 pm

Еми, съгласен с Алекс. Симо, ноу офенз, но е ваша работа да местите. Аз ако можех да местя постове с цялото това висене на форума (когато съм свободен) само това шях да правя...

Едно е пост за капитан Америка - upcoming, едно е за хелбой 2 - остро тук.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon May 26, 2008 6:14 pm

Ъм, не, ВСЪЩНОСТ не е наша работа да местим, а ваша - да не пишете където ви падне. :roll:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon May 26, 2008 6:17 pm

Roland wrote:Да, затова и в ДВЕТЕ се говори за Хелбой 2 примерно, или за марвелски филми...
Хм. Ми и аз като Никола гледам да не ги смесвам. Ако има трейлър или нещо друго интересно за Хелбой, го пускам тук. Докато още горещата новина, че Капитан Америка (2010) ще е WWII period piece, си е за там.

Не знам, ако е много объркващо за някого, да каже. Досега като че ли се получава.

едит: ха, почти сме си дубнали мненията; Симо, сега ше погледна, ма доколкото помня, разделението някак си се получи от самосебе си и си работят правилно и двете теми
Last edited by shayhiri on Mon May 26, 2008 6:21 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon May 26, 2008 6:20 pm

Roland wrote:Ъм, не, ВСЪЩНОСТ не е наша работа да местим, а ваша - да не пишете където ви падне. :roll:
О, това тотално не беше критика към мен!

От един момент натам (надявам се да си забелязал) започнах да взимам форума много по-насериозно от преди и се старая да спазвам правилата. Може понякога да пускам прекалено много мнения, но винаги са по темата и е защото просто ми се говори. И от тогава внимавам кое къде пускам (с малки изключения).

Шайхът е същият.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon May 26, 2008 7:59 pm

Не, сериозно, тия двете теми са абс еднакви. Разграничението е абсолютно абстрактно и не се спазва, а и не виждам причина да се спазва. Ъпкъминг покрива директно всичко, било то скорошно всичко или едикогашно всичко. Излишно е да има повече от такава тема.

"Работят", щото хората спамят на рандъм и в двете, накъдето тръгне разговорът. Никъв проблем не им е, нито някога им е бил.

Уви, "работят" != работят
This is it. Ground zero.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon May 26, 2008 8:49 pm

И аз гласувам за Ъпкоминг! Ноу ъфенз, Шайх. Специално погледнах, чия е темата, за да се извиня. На мен също ми изглеждат почти еднакви по съдържание с уговорката, че другата година ще има нова тема 2009 и т.н. Таааа, ако е толкова жизнено-важно, пуснете една с трейлъри или нещо друго което да го няма все още. А и стига тази да не се изтрие, ценната информация ще си остане.
:roll:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon May 26, 2008 8:53 pm

Както прецените. Аз съм за оставането и на двете: стикната тема за всичко най-ново в киното и годишни специализирани ориентировъчни теми с допълнително инфо, материали, програми и надъхване за актуалните филми. Заглавията им, виж, може би могат да се прецизират.

(Досега не е имало нужда да се мести пост, няма и да има. Дори да се дубнат малко тук-там, ако някой не вижда разлика м/у двете, кво толкова?)

Хубави новини за двойката филми на Содърбърг:
Бенисио дел Торо е най-добър актьор в Кан
Носителят на „Оскар” Бенисио дел Торо, който е роден в Пуерто Рико и често е наричан „латино Брад Пит”, спечели наградата за най-добър актьор на фестивала в Кан за ролята си на „Че” Гевера в едноименния филм на Стивън Содърбърг, посветен на революционера.

„Искам да посветя това на самия Че Гевара”, каза той, цитиран от Франс прес. Това е втората му голяма награда, която получава за филм, заснет от Содърбърг. 41-годишният Дел Торо се превъплъщава в образа на Че в лента с времетраене над 4 часа. „Че” разказва два епизода от живота на революционера легенда: първият, от края на 50-те години на миналия век, когато Че и Фидел Кастро свалят кубинския диктатор Батиста; вторият - неудачният опит на Че да изнесе кубинската революция в Боливия. Дел Торо получи „Оскар” за играта си във филма „Трафик”, който също бе режисиран от Содърбърг. /БГНЕС
И три невероятни клипа от Хълк-а (най-отдолу): http://www.worstpreviews.com/media.php? ... ce=trailer Аз се отказах след първия, за да не се спойля - пък и без тва съм достатъчно надъхан.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon May 26, 2008 8:59 pm

Мне, сори, единственото, което става, е спам на много фронтове. Харесва ми обаче идеята на Бая и ще я приложа ей сега.