Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!
Moderator: Moridin
Не мога да разбера за чий му е толкоз весело на Валери?... Все едно той се облажва по някакъв начин с поскъпването на билетчетата. Да не би бензинът да става по-евтин, колите по пътищата по-малко, задръстванията съответно по-малко?... 

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Димче това мойто е смях пред сълзи. 
И на мен доста често ми се приисква да зарежа колата и да тръгна с градския. Ама при тези цени на билетите вече почти няма разлика. Е разбира се освен ако не си купиш карта.

И на мен доста често ми се приисква да зарежа колата и да тръгна с градския. Ама при тези цени на билетите вече почти няма разлика. Е разбира се освен ако не си купиш карта.
Last edited by DELgado on Mon May 26, 2008 5:35 pm, edited 1 time in total.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Не е. аз съм сигурен, че всъщност ни мразиш в червата всичките...
Жоре, мерси.

Жоре, мерси.
Жик-так.Столичният административен съд е приел за незаконно правото на търговско дружество, каквато по регистрация е Столична компания за градски транспорт (СКГТ), да издава административно-наказателни постановления. Според наредбата такива са фишът за 10 лева и актът за 70 лева.
- Moridin
- Global Moderator
С бензин 2.36 има значение.
Никич, на практика единственото неудобство е, че ще трябва да слизаш от време на време. Не е толко терсене май... Добре че хората масово не са се усетили за това.
Вероятно, ако станат твърде много хората дето им тикат това решение в очите, ще направят глобите по 20 лв, което явно е позволено от закона. Но така СКГТ ще трябва официално да съкрати бюджета си и съответно може би ще вдигне още цените на билетите (въпреки че едва ли има и ЕДИН човек в тоя град, който да е платил 70лв глоба).
Никич, на практика единственото неудобство е, че ще трябва да слизаш от време на време. Не е толко терсене май... Добре че хората масово не са се усетили за това.
Вероятно, ако станат твърде много хората дето им тикат това решение в очите, ще направят глобите по 20 лв, което явно е позволено от закона. Но така СКГТ ще трябва официално да съкрати бюджета си и съответно може би ще вдигне още цените на билетите (въпреки че едва ли има и ЕДИН човек в тоя град, който да е платил 70лв глоба).
This is it. Ground zero.
Баси, днеска за пръв път видях един добре сложен и изкъпан контрольор в 7цата на лъвов мост, дето пожелаваше с ясен глас на всеки проверен - "приятно пътуване"
Шок! Абе некой знае ли тия хуйовини жълтите кутии дет насалгаха с дисплейчета по транспорта за кво ше са. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Интересно колко време ще издържат тия апарати преди изнервени пътници да им видят сметката. Почасова система при тия задръствания е егати абсурда. В метрото - да, ама за наземен транспорт в София си е жива гавра.Muad_Dib wrote:Би трябвало да са новите апарати за билети, когато въведат почасовата система.жълтите кутии дет насалгаха с дисплейчета по транспорта за кво ше са

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Имаш предвид, че почасовата система ще е само алтернатива на сегашната или изцяло ще я замени?
Защото някои хора ползват само един билет в рамките на два часа и не се прекачват.
Защото някои хора ползват само един билет в рамките на два часа и не се прекачват.
The Best of Mozart
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Ще бъде такова каквото ни го наложат. За мен плюсовете на почасовата са неосезаеми за повечето от нас ениуей - пътуваме към центъра, седим там повече от два часа и после се връщаме (дали за работа/учене).
Бтв предлагам през лятото всички, които имаме да махаме килограмчета (аз като начало) да вървим отсечката Красно Село - Славейков на сладка приказка
Примерно двамата с теб тръгваме от Красно и боцваме гаро на Лагера! 
Бтв предлагам през лятото всички, които имаме да махаме килограмчета (аз като начало) да вървим отсечката Красно Село - Славейков на сладка приказка

Не може да има две системи едновременно, идеята е да е само една. Аз лично не съм против, стига да има гаранция, че транспортът ще е редовен, и аз ще знам за точно колко време ще стигна от точка А до точка Б. Тъй като в София това ми се струва невъзможно през поне следващото десетилетие, въвеждането на такава система си е чист обир.
Иначе подобна система облаготелства тези, които трябва да сменят няколко превозни средства в кратък интервал от време. Тези, които пътуват по-дълго, но не сменят транспорт, губят най-много.
Иначе подобна система облаготелства тези, които трябва да сменят няколко превозни средства в кратък интервал от време. Тези, които пътуват по-дълго, но не сменят транспорт, губят най-много.
This signature is not yet rated
Мисля, че единственият човек, който аз познавам от първара група е Николов (доколкото помня - когато разнася неща из аптеки.Иначе подобна система облаготелства тези, които трябва да сменят няколко превозни средства в кратък интервал от време. Тези, които пътуват по-дълго, но не сменят транспорт, губят най-много.