Вече почти съм сигурен че понеделник ще го вкарам пак. Дано се намерят още желаещи, че сам не обичам да ходя на кино.

Едно е да те привличат (и мен ме привличат и са ми зверски интересни, но информацията за тях е толкова преувеличена и преекспонирана от клюкарското й естество, че няма как да знаеш кое е истина и кое хипер преувеличено и измислено), друго е да ги видиш във филм с Индиана Джоунс. На мен лично не ми се връзват. Много по-реалистично ми е съществуването на християнска реликва, дори не във вида, в който легендите я описват (Граалът вероятно е бил дървена чашка), отколкото на извънземни.DELgado wrote:Аз пък точно обратното. Явно си е просто до човека.Elayne wrote:Прекалено sci-fi и прекалена измишльотина. Склонна съм да вярвам повече на съществуването на християнските реликви от собствената ни световна история, дори да не са 'златен бокал' и 'позлатен кивот', отколкото на кристални скелети на извънземни и летящи чинии.Винаги са ме привлича неща като Зона 51, Розуел и идеята че не може да сме сами в тази вселена.
Бобсън wrote:Аз Малко непотемата...това Роумъре, не го е казал тоз дет си рекъл, а друг един и ти го знаеш и си се поиздънил та затуй ти се и карам...Roamer wrote:
- Spoiler: show
Уф! Олеле! Мдам, прави сте и дваматаMoridin wrote:Така си е. За справка - профила в идния брой
Да бе, не е ли това страхотна изненада предвид кога са правени те...Бобсън wrote:Аз се радвам, че, но не ми хареса, че имаше твърде много CGI в сравнение с предишните епизоди.
- Spoiler: show
Не говоря за кога, а за как. още навремето идеята е била да се направи филм пародиращ 007филмите. и първите три бяха точно такива. в техно спецефекти отношение и трите бяха на занижено с/о върховете на своето време ниво. Сега обаче са се изтървали да се надгонват с National treasure...Roland wrote:Да бе, не е ли това страхотна изненада предвид кога са правени те...Бобсън wrote:Аз се радвам, че [...], но не ми хареса, че имаше твърде много CGI в сравнение с предишните епизоди.
Димче само да те попитам относно поста ти по-горе: да разбирам ли че досега не си чела нито една книга, където чрез извънземните да се обясняват различни археологически или исторически загадки? В смисъл това е най-голямото възможно клише. Да не кажа че почти всяка книга на тази тематика обяснява нещата имено по този начин. И тук не говоря само за фантастични книги като поредицата "Зона 51" на Дохоръти (евала на Бард че ги издадоха и девете книжки. страхотни саRoland wrote:Ъъ, окВ смисъл, библейските артефакти са по-реалистични от извънземните... Щом казваш...
И не е сай-фай. Сай-фай е ако те занимаваха с технологията им. Това си беше точно "извънземния корен в археологическа загадка", което е такава класика, че ми става все по-оцъклено, колкото повече разсъждавам над точно това ви оплакване.
Кристалните скелети бяха брутални!
Users browsing this forum: No registered users and 29 guests