Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed May 21, 2008 10:22 pm

Roland wrote:Има и един доста як Инди гайд на DK - ония, дето правят гайдовете за разните градове. (Валери, има и такъв за Марвел героите ;))
Аз ще се огранича за момента с Дневника само. Това относно Инди. А за Марвел определено ме заитригува. :mrgreen:
ifadriana wrote:
DELgado wrote:Аз пък не си давам коктейлчето. :twisted: Интересно дали ще има алкохол в тях?
Ех пък и ти! А човекът се жертва :)

Не зная за алкохола - не го организираме ние, но подозирам, че да
Е добре де. Като поставяш така въпроса как да му откаже чвек? :lol:
Въпреки че Гаро ако вкара 8 коктейла не знам какъв Инди ще търси след това. :mrgreen:
Last edited by DELgado on Wed May 21, 2008 10:25 pm, edited 1 time in total.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed May 21, 2008 10:23 pm

Да, бтв Валери нямаш нито една блага енциклопедия, а има наистина размващя, бтв май има от миналата годна даже.

омг защо не гледаме мача

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Thu May 22, 2008 12:47 am

ifadriana wrote:Днес се обадиха за покани 2-ма посланници и шефът на голям мобилен оператор. Шефът остана на сухо, единият посланник го уредих, за другия мисля. Народът е полудял! :D
Както знам, че мобилните оператори са общо три, чудя се кои са сред тях големите и кои малките...
дано ситуацията с единия посланик така, с другия иначе не доведе до политически проблеми...
Пък иначе е трябвало и на тримата да им обясниш, че техните сътрудници е трябвало да се обадят през февруари, а не в предпоследен момент да се сещат.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 23, 2008 12:02 am

Ше мина ви вида преди филморгията. 22:30 на касите в Мола, нали? Колко беше билетът?

едит: шоуто в Мола беше "краят" по думите на Гаро, но пък срещнах поне 20 познати по разни линии. Приятно гледане (сега е точно 00:00) и чакам ревюта без твърде спойлъри тия дни до понеделник. Веднъж да се случи и аз да гледам някой филм последен, та смятам да се възползвам. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Vankata
Paragon

Post by Vankata » Fri May 23, 2008 12:39 am

С една дума: Ох...

Радвам се, че разпространителите решиха да забавят филма в Пловдив. Радвам се, че не изтърпях и си дръпнах скрийнъра, за да го изгледам. Това е най-лошият Инди от всички... Всъщност, това изобщо не е Инди! Подробности - ТУК.
Заповядайте в Клуб за фантастика и фентъзи "Соларис" - гр. Пловдив

Събираме се всеки петък от 18:00 пред книжарница "Литера" на Джумаята.

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Fri May 23, 2008 12:57 am

бива...
Останах с нехубавото впечатление, че са се опитали да го принизят до нивото на National Treasure...явно ги блазни такавата публика.
Бях си решил да ида в понеделник да го гледам на арената, но сега си мисля, че ще пропусна второто гледане.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 23, 2008 2:11 am

Vankata wrote:С една дума: Ох...

Радвам се, че разпространителите решиха да забавят филма в Пловдив. Радвам се, че не изтърпях и си дръпнах скрийнъра, за да го изгледам. Това е най-лошият Инди от всички... Всъщност, това изобщо не е Инди!
Ъъм, да? Тва не е Инди. Тва е гаден скапан кам-скрийнър, на който няма как да се оцени и 1/10 от стойността на оригинала.

Как можеш да си самоунищожиш удоволствието по тоя начин, че и да недоволстваш после? Как смяташ, че можеш да оцениш (7/10) обективно един мащабен кинофилм по размазано копие? Не ти ли е жал за очите ти? И още много въпроси, които са по-скоро риторични или насочени към масовия бг пират, не към теб лично, Ванка.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri May 23, 2008 2:51 am

Много ме разочарова :cry:. За мен това не беше издържано в духа на останалите филми. Сюжетът беше толкова безумен, на моменти ми се ревеше.

Убедена съм обаче, че адски много хора ще го харесат, така че налазвайте и вие. Аз си се смях на лафчетата (на една част от тях поне) и си се кефех на Харисън.

Едит: Сега прочетох и какво е писал Ванката във форума на Старлайтър - в общи линии съм съгласна. Трябвало е да добавиш и безумствата в последните 20 минути. :shock:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri May 23, 2008 3:02 am

Хареса ми само заради носталгичните спомени от първите три филма. Ама Спилбърг и Лукас в комбинация са доказвали, че могат много повече. В сравнение с първите три Индита четвъртият е почти безличен. Харесах го като някакъв завършек на франчайза (финалната сцена приемам като знак тип "That's all folks!"), но втори път не бих го гледал.
Иначе в тази прожекция ми допаднаха много повече трейлърите на Мумията 3, Hancock и Wanted.

Някой да знае защо все пак сценарият с Атлантида не е бил претворен във филм, а само в игра?
Last edited by passer-by on Fri May 23, 2008 3:09 am, edited 1 time in total.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri May 23, 2008 3:08 am

+1 за трейлърите. Изглеждаха страхотно :).
Spoiler: show
Ама как отлетя летящата чиния, а. Замина за другото измерение :vomit: :vomit: :vomit:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri May 23, 2008 3:11 am

Не бе,
в пространството между пространствата :lol:
Дано моментът с шапката накрая да не е намек за продължаване на франчайза със Сещате-Се-Кого.
The Best of Mozart

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 23, 2008 3:12 am

Еми накратко от мен преди лягане - крайно противоречиви усещания. В началото ми беше много трудно да се настроя на вълна Инди (трябваше да изгледам старите, ама нямаше време). После около час си се кефих здраво на не едно и две неща (изключвам обаче Тарзан момента например), последните 40 минути гледах на пълен автопилот и си "мислех за тапети".

Та така, ако съм жив в понеделник след изпита ще пиша по-подробно, тъкмо да го осмисля малко.

Бтв дневникът наистина са го направили много як.

За хора, които просто ще напишат, че ще е най-слабият Инди: ОМГ, НЕ ДУМАЙТЕ! Like we really didn't see that one coming... :roll: Предлагам по-скоро да го оценяваме като самостоятелен филм с Инди-реферънс (зомг определението...) отколкото като продължение на сагата, защото съпоставката е коренно безмислена.

3 часа е, не се чудете на това мнение.

Бтв ОСТРО не бих го гледал пак.

п.с. трейлърите МАЧКАХА.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 23, 2008 3:18 am

passer-by wrote:Дано моментът с шапката накрая да не е намек за продължаване на франчайза със Сещате-Се-Кого.
Лукас точно тва смята да прави, "Инди"5, който е с баща/син като тройката (тъкмо си я дръпнах, че последно съм я гледал в кината :roll: ), но с разменени роли. :wink:

Исках отдавна да си преправя очакванията в "Кинопрограмата" на твърдо 9/10 (т.е. да задращя десетката като възможност), ма не може се едитва. :P

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri May 23, 2008 3:32 am

Muad_Dib wrote:Предлагам по-скоро да го оценяваме като самостоятелен филм с Инди-реферънс (зомг определението...) отколкото като продължение на сагата, защото съпоставката е коренно безмислена.
Защо?
The Best of Mozart

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri May 23, 2008 3:36 am

На мен много ми хареса. Беше си точно олд скул Инди. И мисля че стария Харисън показа че е по-голям и от Джон Маклейн. :wink:
Последния може и да сваля стелтове с камиони но едва ли се е занимавал с атомни бомби.
Мисля че на много хора не им допадна защото очакваха нещо много голямо, което да преобърне жарна с главата надолу. Вместо това получихме един съвсем приятен завършек на поредицата (бих го сравнил с Смъртоносно Оръжие 4) издържан с щипка носталгия в духа на старите филми. Имено в дебилизма и безумието на сюжета се крие разковничето на целия франчайз за мен.
Дали ще е кивота, граала или извънземните за Стария Инди няма значение.
А сцената с шапката накрая рутеше просто. :lol:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!