Ами да поспамим малко:р - I'm with Canislav?

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Locked
Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Fri Aug 06, 2004 1:33 pm

Абе и тяхната не е лесна. Ем умират от желание да изгонят Батето, хем им е голям зор как да го накарат той сам да напусне под натиска на общественото мнение, без да има замесени висши членове на МОК в изгонването му. Щото ако вдигнат опашката на Батето (вече са я дигнали) и му бият шута, той ще си замине. Ама като им тръсне на изпроводяк един кош със мръсни ризи дето ги е събирал за 17-те години в МОК, ще им светнат очичките. И може да се окаже, че скандала след изгонването на Батето ще е много по-голям от скандала около неговото изгонване.
За толкова време след публикуването на корупцията около Батето, щом от МОК не са гъкнали ( въпреки че трябваше да го изгонят още същия ден), означава че Батето стиска бая мръсни ризи на бая хора.
Те вече му е**ха майката, дано и той да им я е**.
Не мое да мъмриш, брат!

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Aug 10, 2004 12:22 pm

There was a kid strugling with math and could not pass.
Hid mother tried everything she can think of tutors,
her helping him, and even the teacher giving him extra
attention and help. Than she decides to give the Catholic
School a try.
That day after school the little boy went straight up to his room
and started studying. The mother thought that was odd but
went about her business. At dinner she yells "Dinner time!!!!"
He comes down stairs and ate his dinner quickly than
went straight back up to hit the books.
The next day he brings home his report card it read
"A" Math
"A" English
"A" History
"A" Science
She was shocked and went up to her son and asked what
it was that influenced him to do better.
"Is it the nuns?" she asked.
He shook his head no.
"Is it the pope?"she asked.
He shook his head no again.
"Well what is it?" she demanded.
"Well......" he hesitated "when i saw that guy nailed
to the plus sign i new they weren't messing around"
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Tue Aug 10, 2004 2:11 pm

Ох, това е убийствено :lol: , само оправи малко форматирането и правописа, че трудно се разчита... Поне новите редове :wink:

Да се оплача - спечелих си бан от форума на Цитаделата ;-)
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

ildalina
Adept

Post by ildalina » Tue Aug 10, 2004 5:24 pm

Как успя бре? :shock: :lol:

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Tue Aug 10, 2004 5:37 pm

хе, ми как, сигурно се е регистрирал ;)
мене пък ми се свиди да си хабя неограничения интернет да влизам в тоя сайт/форум
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Aug 10, 2004 5:50 pm

Я разкажи по-подробно за Цитаделата? Какво им направи?
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Tue Aug 10, 2004 9:04 pm

Ето мьлко фън от нашите любимци:
Razael написа:

Skandalno!!!
« Thread started on: Today at 08:14:48 »

--------------------------------------------------------------------------------
Dnes si proverih postata i polu4ih slednoto pismo.

Привет.

Не знам кой от вас успя да ме изтрие (Umbrac) от форума на Цитаделата (забележете, че писмото е адресирано и до двамата. Въпреки че най-вероятно е бил Спархоук). Искам да кажа, че не се сърдя особено (напротив, леко съм развеселен), но за съжаление това действие ме кара да си направя някои неприятни изводи. (Между другото, коя беше точната причина? Онова за гилдията? Или за негативните мнения? Ако е заради второто... само го потвърдихте...)
Една от основните причини да се регистрирам и да вися във форума на Цитаделата е че като уебмастър на непретенциозен и независим фентъзи сайт (umbra.hit.bg, ще е готов към октомври) исках да си изградя представа за различните сайтове и екипите им, и да напиша рецензия - един вид уебгид за българските фентъзи сайтове. Уви, някои от нещата, които ще напиша за вас и за Цитаделата, няма да са особено ласкателни. Спокойно, няма да ви псувам, просто ще има малко критика - която вие неправилно отъждествявате с обидите. Накратко казано, сдобихте се със заклет критик. Държа да спомена, че отношението ми не се дължи на пристрастие - нито към the horrible site, нито към когото и да било другиго. (Между другото, онова със цензуриращия скипт е мръсничко...) Ако ви успокоява - рецензията за някои от конкурентите ви (DragonClub ;-)) също няма да е особено положителна.
А сега да си поговорим за критиката... Разбира се, форумът на един сайт е създаден за потребителите му, и може би смятате, че не е място, където разни пришълци да недоволстват. Просто обаче не сте предвидили начин да получавате независими отзиви, от което можете само да страдате... Илюзиите за величие и "върховност", подхранвани от тълпата "заклети фенове" (май обаче тълпа не видях), ще ви изиграят лоша шега - защото са само илюзии. Всеки творец (или който има претенции за такъв) има нужда от огледало - в противен случай рискува да стане за посмешище на околните. Просто обратната връзка се губи, ако няма кой от време на време да изсипва по един студен душ, карайки ви да се заловите по-упорито за работата. Критици са необходими, най-малко заради смяната на гледната точка - винаги е полезно да погледнеш труда си и със чужди очи.
Не вярвям да съм ви убедил в нещо, но все пак... Ще се радвам най-малкото да получа отговор на това писмо. Разбира се, можете и да не му обърнете внимание, да блокирате мейл адреса ми, или да махнете с ръка:"За къв се мисли тоя идиот?". Но загубата ще е ваша.
Ако някой го интересува какво мисля по принцип за "Цитаделата" - да пита. Иначе - чакам отговор.

Yours,
Daggerstab (alias Bogdan Marinov)

P.S. Ето едно линкче да си припомните добрите стари времена:
http://forums.rpgbg.net/viewtopic.php?t=1765

I taka iskam da znam, koi si e igral moderator. I zasto.
Наш Сашко отговаря:
Re: Skandalno!!!
« Reply #1 on: Today at 10:27:36 »

--------------------------------------------------------------------------------
Аз разкарах този човек от форума и заставам твърдо зад постъпката си. Ще обясня защо, разбира се, тъй като феновете имат право да знаят. Макар, че на този човек изобщо не би трябвало да му се обръща внимание.
Човекът беше баннат, тъй като поведението му бе, меко казано, съмнително. Единствените му постове бяхо типичните "аз-съм-печен-мухльо" тип, в които играят ролята на лъжицата катран в меда, който иначе е нашия форум. Това не е наред, онова не е. Форума ни не е комсомол и никой не е задължен да влиза в него. Но който влиза, няма право да се държи като Емилия Масларова и да търси на всяко нещо кривини. Ако толкова нещо го притеснява, може да ми пише по е-мейла, а не да занимава широката общественост с него. Всъщност самата идея да одумваш всички сайтове в цяла статия говори предостатъчно.
За тълпите бих казал, че предпочитам 3 фена като нашите, пред 333 като Умбрак.
А за конкретния повод, който имах - тази личност си позволи да квалифицира хората от форума на Толкин, които съвсем кротко бяха предложили идеята за Гилдия като "мега-тъпаци". Такива епитети няма да има във форума. Той е създаден за хора, които са дошли да си прекарват приятно, а не за сбърканяци, които като черна станция търсят проблеми във всичко.
Ваш Администратор:
Александър Драганов
Рази е мъж...или пък не:
« Reply #2 on: Today at 10:33:11 »

Това исках да чуя. Надявам се че юзърът ще бъде уведомен за този отговори и по електронната поща. Ако вече не си го направил.
Сашко феревър, обичам го тоя човек...или пък не:
« Reply #3 on: Today at 10:37:20 »

А и между другото, човекът ако беше прочел правилата на форума нямаше да пише километрични писма.
5) Всякакви заяждания, нападки, компрометиращи и други критики към хора от сайта и самия сайт; към потребители на форума и фенове
9) Употребата на предизвикателен и заядлив тон
4) Обидите към филми и игри, музиканти, спортисти и други - визирам хората от Толкин Он-лайн.
Та това е.
пък и е спамърче...:
« Reply #4 on: Today at 10:40:23 »

Няма проблем...
Джокера се намесва * обиз, облиз*:
« Reply #5 on: Today at 10:40:31 »

Ама, Ал, Раз, вие звучите като че сте му се впрегнали?! Въобще не бих му обърнал внимание на такъв. Че сайта и форума са си ваши и вие допускате който ви е кеф. в неговия сайт той ще прави същото и си е негово право. Нали това е демокрация всеки прави и говори каквото иска и каквто харесва, негово право си е да не ви харесва ама и ваше право /както недвосмислено сте му показали/ е да не го харесвате. Незнам какво му е скандалното мен би ми било смешно на такива псевдокритици!
Сашко демонстрира ерудиция или пък ерекция:
« Reply #6 on: Today at 10:45:44 »

Има нещо вярно, Джокер, но по-добре така, за да няма скрито-покрито.
Джокера продължава *облиз,облиз,облиз*:
« Reply #7 on: Today at 11:00:24 »

Да това че сте му отговрили и че показахте писмото му на всички пускайки го в форома задно със обяснение на това защо сте го разкарали показва че не не ви е страх от критики както той твърди.
Сашето свършва:
« Reply #8 on: Today at 11:17:49 »

Ти го каза.
Рази ръкопляска:
« Reply #9 on: Today at 13:22:51 »

Ами така де. Прегледах за какво точно си е получил Бана. Напълно заслужено.
Какво да Ви кажа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

ildalina
Adept

Post by ildalina » Tue Aug 10, 2004 11:14 pm

Ще се разплача от умиление :lol: :lol:

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Tue Aug 10, 2004 11:36 pm

Това ме остави без думи. Гениално. Просто...гениално! Ще ми се и аз да можех така, но уви, не всички сме толкова талантливи...

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Wed Aug 11, 2004 2:04 am

Ибааа...
Интересно. Най- странното е, че никога не съм разглеждал тая цитадела (сайта де).
Ама това е супер путкенска история. Да публикуват нечие писмо и после да се самоубеждават колко хубава била постъпката им...
Може би не съм изгубил? :)
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Yan
Site Admin

Post by Yan » Wed Aug 11, 2004 9:21 am

Да ти кажа, не си:)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Wed Aug 11, 2004 11:10 am

Хм, Цитаделата заслужава да се разгледа, предимно заради забавната и разнообразна колекция от грешки в правописа, стила и оформлението... ;-), но това си е чисто заяждане.

Вдигнах им мерника още щом прочетох правилата и разбрах че приравняват критиката със псуването... явно нечие самолюбие е твърде крехко... А иначе не съм им направил нищо особено - просто си позволих доста раздразнено-ироничен тон в една от темите, а в друга в пряк текст им написах, че когато някой се осмели да направи каквато и да била забележка срещу сайта, бива моментално баннат. Предвид, че и трите ми поста на този форум бяха в стил "отровно перо", на АД съм му се сторил подозрителен субект (indeed, аз съм си Злодей ;-)), и бях екстерминиран без предупредителна стрелба.

А това че ми публикуваха писмото, без да ме питат - постъпките говорят сами за себе си. Виж аз отговора на А.Д. няма да го публикувам, въпреки че си заслужава и е само едно изречение. Амин. Цитаделата банер в моя сайт няма да има, въпреки че техният го имам някъде. Ще си позволя само лек коментар.... ;-)
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

Dilvish the Damned
Paragon

Post by Dilvish the Damned » Wed Aug 11, 2004 11:39 am

Аз искам да питам, тия деца такава сбирщина аутисти с комплекс за малоценност ли са и в реалния живот, или там имат ВСЕ ПАК нещо като собствено мнение? Щот` като отворих две-три теми от форума им... :shock: :shock:

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Aug 11, 2004 12:24 pm

Що бе? Я скийте как се забавляват хората? Много е готино даже!:Р
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Wed Aug 11, 2004 3:30 pm

Държа да отбележа, че следващото нещо няма връзка с горните събития. Говоря сериозно - исках да го пусна от няколко дни, но все забравях да си взема листчето...

Десетте Форум заповеди (бета версия)
Сорyright (c) Daggerstab, 2004 ;-)

1. Една е темата на Форума, твоя Бог; да нямаш други теми освен нея.
2. Не си прави кумир и не вдигай на пиедестал ни администратора, ни модераторите, ни кой да било друг потребител; не им се кланяй и не им служи
3. Не изписвай напразно името на админа, пророка на твоя Форум
4. Помни точната тема, за да я светиш; хиляда теми може да има, но не пиши във всяка за всичките си работи; само една е всякога точната и във нея поствай
5. Почитай админите и модераторите, за да ти бъде добре и да си регистриран дълго във форума
6. Не репресирай
7. Не плагиатствай
8. Не спами
9. Не лъжесвидетелствай против ближния си
10. Не пожелавай акаунта на ближния си; не пожелавай името на ближния си; нито аватара му; ни подписа му, ни стила му, ни хумора му, нито броя на постовете му - нищо, което е на ближния ти.

Справка с оригинала...
Дагърстаб. Точка.