Очаквания за 2008

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat May 17, 2008 11:42 am

And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat May 17, 2008 11:49 am

Бтв именно същия линк щях да дам аз, четох статията покрай Планетари.

Пишете дали има интерес да такнем една тема за приключенския жанр, най-малкото ще изброим филмите от него (известните холивудски наистина не са много), а пък жанрът е голяма наслада в годините на еднотипни екшънчета.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat May 17, 2008 11:51 am

Ми няма лошо. Ма нека не е анкета плс :)
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat May 17, 2008 11:54 am

Разбира се, че не е анкета, аз си го представям първия пост като един голям списък на познатите филми, които ще бъде стабилно едитван благодарение на включвания и коментари от останалите, аз в момента мисля и ги изкарах до към 10тина максимум.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat May 17, 2008 11:57 am

Аз на първо замисляне не се сещам за нещо извън трите големи трилогии, така че би било интересно. Никола, пусни, ако имаш ищах.

Анкетата, казвам ви резултатите отсега :mrgreen: :
Инди - 55%
Пиратите - 40%
Мумията - 5%
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat May 17, 2008 11:59 am

Roland wrote:Втората е в пъти по-яка от първата, която също беше супер.
Това пък защо? На мен пък първата ми хареса повече - най-малкото заради битките на финала, които бяха просто ОГРОМНИ. Във втората, при все страхотните каскади, май нямаше такива. А в третата играе Джет Ли, така че няма абсолютно никакъв шанс да е по-зле от втората. Дори може да мине първата...

Към приключенската тема поне от моя страна има интерес, така че ако някой се занимае да направи такава, може би ще се включа.

Между другото, някой има ли представа кога ще излезе "Забраненото кралство" по кината? Понеже по тракерите се появи с перфектно качество и, такова... Не се сдържах... Джет Ли, Джеки Чан и Юен Уо Пинг в един филм... Трябваше да почакам... Сбъдната мечта си беше и на компютъра, де, въпреки леко тъпата идея и американския тийн-олигофрен в главната роля.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat May 17, 2008 12:01 pm

tigermaster wrote:Между другото, някой има ли представа кога ще излезе "Забраненото кралство" по кината? Понеже по тракерите се появи с перфектно качество и, такова... Не се сдържах...
Поне изпитваш някакъв срам вече. :mrgreen: Не, абс. никаква представа нямам кога ше го пуснат и ми е много мрачно по въпроса. Ако Адриана види въпроса, дано да може да отговори. (Както и за Ред Клиф-а.)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat May 17, 2008 12:07 pm

shayhiri wrote:(Както и за Ред Клиф-а.)
Това като излезе по тракерите, ще го гледам веднага, понеже съм сигурен, че няма да излезе. Обаче "Забраненото кралство" е западен филм и ако не го пуснат до, да речем, една седмица, ще реша, че българските киноразпространители водят кампания срещу Джет Ли, целяща да смъкне рейтинга му в България - понеже от последните му четири филма три са много добри и един е ужасяваща боза, а те само бозата ни докараха. Недоволствам.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sat May 17, 2008 12:14 pm

Знам какво е пълп фикшън, но мислех, че е литературен стил (и в линка мислят така).
Шайхче, аре намери си една тема в която да не се изживяваш като пророк.
Last edited by Morwen on Sat May 17, 2008 12:32 pm, edited 2 times in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat May 17, 2008 12:19 pm

shayhiri wrote:Аз на първо замисляне не се сещам за нещо извън трите големи трилогии, така че би било интересно. Никола, пусни, ако имаш ищах.

Анкетата, казвам ви резултатите отсега :mrgreen: :
Инди - 55%
Пиратите - 40%
Мумията - 5%
В момента пиша, малко дългичко стана, ама дано има интерес после.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat May 17, 2008 12:20 pm

Ето тва ако ти е от полза, мойта бърза подборка ъдвенчъри:

King Kong, The Mask of Zorro, Hidalgo, The 13th Warrior, Robin Hood: Prince of Thieves, Cutthroat Island
Wild Wild West, Sky Captain and the World of Tomorrow, The League of Extraordinary Gentlemen, Around the World in 80 Days
The Man in the Iron Mask, The Count of Monte Cristo, The Three Musketeers
The Ghost and the Darkness, King Solomon's Mines, The Jewel of the Nile, Romancing the Stone, The Four Feathers
Greystoke: The Legend of Tarzan, Sahara, National Treasure, Lara Croft: Tomb Raider

Morwen wrote:Шайхче, аре намери си една тема в която да не се изживяваш като пророк.
Ох, мале. Ми Рол кат не щеше да пуснем. :)
Last edited by shayhiri on Sat May 17, 2008 12:51 pm, edited 3 times in total.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat May 17, 2008 12:27 pm

Аз явно имам някаква по-различна представа за ъдвентчъри. :shock: Или поне повечето цитирани от Шайха не ги слагам в тази графа.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat May 17, 2008 12:35 pm

Омфг забравил съм огромна част. Много от поставните не са адвенчър, но много от тях са по моите критерии.

Шайх, откъде извади толкова бърз списък, на имдб е факинг хоуплес?

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat May 17, 2008 12:38 pm

От доста места, но по жанри могат да се намерят в boxofficemojo-то. Харесай си, които се вписват в по-ясните граници, и ги добави, докато още можеш да едитваш. :lol: Хубав списък ше стане.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat May 17, 2008 1:08 pm

Според мен без да се направят съвсем тесни граници като например да няма фантастични и фентъзи елементи, да има загадки и прочее е невъзможно да се направи такъв списък. Просто почти всеки филм има ъдвентчър елемент в себе си. :wink:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!