Очаквания за 2008
Абе не съм сигурен. Карибските пирати три беше ужасяващо тъп за мен. Не че и Мумията 3 "Краля на Скорпионите" беше много як де. Ама при всички положения предпочитам Скалата да показва хватки пред рандъм тъпа, малоумна , нещастна и пробита свадба насред финалната битка. 

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Значи аз не се изразих правилно:
Старият Джони>>>>>>>>>Младия Брендън, целия останал каст на Мумиите (включително култовите Одед Фер и Арнолд Вазлу), всички режисьори на всички Мумии, всички сценаристи и де що има сволач занимавала се с въпросните.
Баси аз да съм гледал пиратите и да не съм забелязал, че няма хумор там!
Старият Джони>>>>>>>>>Младия Брендън, целия останал каст на Мумиите (включително култовите Одед Фер и Арнолд Вазлу), всички режисьори на всички Мумии, всички сценаристи и де що има сволач занимавала се с въпросните.
Баси аз да съм гледал пиратите и да не съм забелязал, че няма хумор там!

Аре стига вече, моля.Roland wrote:Ми не, бтв, Старият Джони просто не е нищо чак толкова особено след първия филмА и два МНОГО ТЪПИ филма >>>>>>>>>> Старият Джони, ВСЕ ПАК.

А Пиратите са култова, жанроопределяща творба. Могат да се сравняват на равни начала само с Войните, Инди и, да речем, Матрицата.
Last edited by shayhiri on Sat May 17, 2008 11:17 am, edited 2 times in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Абе не, че не е баш нищо особено. Той направи целия първи филм. И се опита и да направи и следващите ама не се получи според мен. Просто ролята му беше от типа още от същото и определено не беше достатъчно да прикрие дразнещото екрано присътвие на Орланда.
Иначе първите Пирати са доста по-яки от Мумията. 

Добреshayhiri wrote:Аре стига вече, моля.Roland wrote:Ми не, бтв, Старият Джони просто не е нищо чак толкова особено след първия филмА и два МНОГО ТЪПИ филма >>>>>>>>>> Старият Джони, ВСЕ ПАК.
Рол, сори, ма Мумията винаги се е водела евтина пълп (ха-ха) имитация на Инди, НИЩО повече. А тройката, уви, ше е по-ужасна и от двойката, добре, че видяхме ефекти в трейлъра.
А Пиратите са култова, жанроопределяща творба. Могат да се сравняват на равни начала само с Войните, Инди и, да речем, Матрицата.

And you can't dance with a devil on your back...
С това съм абс съгласен. Както и че са по-яки от Мумиите. ОБАЧЕ за мен те си го отнасят заради двете си скапани продължения, така както и първата Матрица се поопетни от своите. Докато при Мумиите градацията е нагоре. Втората е в пъти по-яка от първата, която също беше супер.
And you can't dance with a devil on your back...
Инди е пълп. От качествения. (Както и Хауърд и Лейбър във фентъзито.) Затва се измайтапих, че Мумията е пълпилизиране на пълпа.
Иначе и аз им се кефех много на първите два (арабски, все пак, пък и с толкова ефекти - още навремето). Но наистина се опасявам, че тройката може да е яко тъпня - освен откъм ефекти, както се уверихме, което си е най-важното.

Иначе и аз им се кефех много на първите два (арабски, все пак, пък и с толкова ефекти - още навремето). Но наистина се опасявам, че тройката може да е яко тъпня - освен откъм ефекти, както се уверихме, което си е най-важното.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Абе защо направо не пуснете една анкета от типа "Кой е втория най-як приключенски франчайз след Инди?".
Абсолютно съм съгласен за сравнението с Матриците. Даже при Пиратите е още по-зле. Никога няма да им простя за тази свабда. Последната битка беше толкова яка до този момент. И сега всеки път като си помисля за третия филм се сещам за това и само се ядсосвам и се навивам никога да не го гледам пак.

Абсолютно съм съгласен за сравнението с Матриците. Даже при Пиратите е още по-зле. Никога няма да им простя за тази свабда. Последната битка беше толкова яка до този момент. И сега всеки път като си помисля за третия филм се сещам за това и само се ядсосвам и се навивам никога да не го гледам пак.