(

Moderator: Moridin
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
passer-by wrote:Продължавайте, продължавайте, тези от нас с компютри без звук ви се радваме.![]()
(![]()
)
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Кво се хилите, вижте ги на кво приличат.The Dragon wrote:I have had enough Hussein ...
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
shayhiri wrote:Кво се хилите, вижте ги на кво приличат.И тия хора определят съдбата световна.
Значи според теб демокрацията е илюзия? В Щатите, че даже и у нас? Правилно ли те разбрах?Pugsley wrote:Добре не ти ли е поне малко ясно, че точно тези хора НЕ ОПРЕДЕЛЯТ НИЧИЯ СЪДБА, освен може би тази на някой пубер или домашен любимец. Хората дето определят човешката съдба са си доста далновидни и ше си останат такива. Ебаси понякога тоя тип изказвания ме вкарват у джаза. Не сме на по 12 бре.shayhiri wrote:Кво се хилите, вижте ги на кво приличат.И тия хора определят съдбата световна.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests