Хайде на Еврокон :) (организация, какво да се прави)
Moderator: Moridin
Дризт, какво общо имат колите? Аз например имам, но не виждам какво ме топли. Пътя Варна-Пловдив е кажи-речи един и същ като време с кола и с влак. Какъв е смисълът да карам 5-6 часа и да пристигна скапана, след като мога да се наспя хубаво във влакчето и с пристигането още да съм готова за подвизи?!
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Ми де да знам :Р
винаги съм предпочитал колата, най-малкото мразя да пътувам с влак ма какво да се прави много съм претенциозен:)
Просто не смятам карането на кола изморително.
Освен това колата(поне някои) има климатик за разлика от влака(!)
винаги съм предпочитал колата, най-малкото мразя да пътувам с влак ма какво да се прави много съм претенциозен:)
Просто не смятам карането на кола изморително.
Освен това колата(поне някои) има климатик за разлика от влака(!)
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
Значи, не знам кво пише на сайта, но билетите са по 6 лева, запазеното място е 50 стинки отгоре, а намалението за ученици и студенти (ама трябва карта, каквато май само аз имам) е 30%.
Пари мога да събирам аз или пък може да ги купя билетите, а да ми ги връщате после, но трябва да се реши точно кой ще ходи. Така че, признавайте си.
Пари мога да събирам аз или пък може да ги купя билетите, а да ми ги връщате после, но трябва да се реши точно кой ще ходи. Така че, признавайте си.
And you can't dance with a devil on your back...
Еми аз на връщане от Варна мое намина, препоръчайте некоя по удобна пейка в парка за пренощуване ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
ох сложно, дайте направо 9.15 на гарата и тогава да ги купуваме, да не стават грешки, а и в крайна сметка тва не е влак за морето, билети може и в последния момент. Така де един 4ас по-рано, не по-късен последен момент :р
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*
В четвъртък е изключително невероятно да няма свободни купета, да ви кажа. Винаги има запазени места за продан до последния момент освен това.
Така че не виждам смисъл да купувате билети от рано.
Така че не виждам смисъл да купувате билети от рано.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Бе има тука някъф шанс да ме докарат петък и мене тука Марфа и Колибри, тааа някой да иска да го Ущасливя за ден два ;р Алооо, шот ша са Убида и ще отида в Цитаделата

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”