Е точно за този филм едва ли някой ще се оспойли вече?Muad_Dib wrote:Не, Валери, тотално друго имах предвид...![]()
Спойлер таг нещо ала-бала?
Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
Има, има кой
Ма ще го преживея, айде 

To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*
Току що изгледах някаква част от рандъм безкрайно пробит романтичен филм от деветдесетте, в който Ръсел Кроу и Пенелопе Круз се карат постоянно и постоянно се разделят, но всъщност много се обичат. Това бяха най-скучните и импотентно прекарани 10 минути в живота ми 

And you can't dance with a devil on your back...
- tigermaster
- Elder God
Това излезе преди маса време, обаче след ужасяващата първа част изобщо не ми мина през акъла да се подлагам на изпитания с втората.Muad_Dib wrote:Ех как се вижда кога е излязъл двд-рип по постовете на Валерката!
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Е чудно кво си очаквал, нали. Такива филми не се ли гледат само веднъж-дваж месечно, сгушени с гаджето на дивана пред компа, с цел да я предразположат към невъздържана чувственост?Roland wrote:Току що изгледах някаква част от рандъм безкрайно пробит романтичен филм от деветдесетте, в който Ръсел Кроу и Пенелопе Круз се карат постоянно и постоянно се разделят, но всъщност много се обичат. Това бяха най-скучните и импотентно прекарани 10 минути в живота ми

Last edited by shayhiri on Fri May 09, 2008 12:27 am, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
И на мен ми стана интересно, особено след като едно бързо разглеждане на IMDB не показа филми с тяхно общо участие... ама това не значи непременно, че няма такива де - може просто и аз да не мога да сравнявам списъци
А може и просто да не са били баш тия два мррмота 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Аха, тогава изглежда, че филмът може би е "Breaking Up"... не си спомням да съм го гледал.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Приточих от з'мундата ей тва днеска, та ся ше зяпам с пуканки дома 
Conan.the.Destroyer.1984.PAL.DVD9.BGSUB. - едни бързи 8гб със секви екстрички за старите фенове

Conan.the.Destroyer.1984.PAL.DVD9.BGSUB. - едни бързи 8гб със секви екстрички за старите фенове

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”