Имам си X360!
Moderator: AlDim
Бтв баси мазното, боксът вече е 500 кинта в премиум варианта си (дано не са се объркали на сайта, но това значи с безжичен джойпад + 20 ГБ хард + рандъм ненужни кабели:)))
https://www.ozone.bg/index.php?p=produc ... product=47
Моят биде купен точно преди една година за 700, така че съм доволен да видя, че най-после и в нашата държава имаме някаква еволюция на ценичките.
https://www.ozone.bg/index.php?p=produc ... product=47
Моят биде купен точно преди една година за 700, така че съм доволен да видя, че най-после и в нашата държава имаме някаква еволюция на ценичките.
Интересно ми е защо така. Първоначално си помислих, че 360 e поевнитял драстично заради калпавия долар. Водех се по тази логика най-вече заради цените на видео картите, процесорите и др. чалкове за компютър. Xbox 360 обаче вв БГ се оценява по евро. Много бях навит за 360, най-вече зарадит Хейло 3. То почти всичко останало за Х-а, го има и за PC вече 
Уви дори не можеш и да си го емулираш дори

Уви дори не можеш и да си го емулираш дори

Mass Effect, GTA IV, Crackdown, Halo 3, Dead Rising, Dark Sector, Devil May Cry IV, Conan, Saints Row - тези бързичко off-the-top-of-my-head. Та кои от тях са излезли за комп?Много бях навит за 360, най-вече зарадит Хейло 3. То почти всичко останало за Х-а, го има и за PC вече Mr. Green

- The Dragon
- Elder God
Останалото, което ме вълнува имах предвит. Нито една от тези игри, особенно GTA IV, не ме интересува (освен Хало 3 де).Muad_Dib wrote:Mass Effect, GTA IV, Crackdown, Halo 3, Dead Rising, Dark Sector, Devil May Cry IV, Conan, Saints Row - тези бързичко off-the-top-of-my-head. Та кои от тях са излезли за комп?Много бях навит за 360, най-вече зарадит Хейло 3. То почти всичко останало за Х-а, го има и за PC вече Mr. Green(не твърдя, че всичките са краят, но според мен са най-малкото доста приятни игрици). Тук дори няма да спомена готини игри като Eternal Sonata, просто защото за мен не биха били фактор.
Сега ще се заяждаме ли? Хубаво добави Devil May Cy IV, Crisis Core и Killzone 2 (последното е само за PS3). Просто ме вълнуват коренно различни игри.Muad_Dib wrote:Наистина бих изхабил поне 10 минути, за да се чудя какъв човек трябва да си, за да те вълнува само хейло 3 от този списък, ако нямах да уча, честна скаутска.
И се пише особено.
Това изчерпва всичко по темата.Halo 3 is better than Jesus! Weirdo
Last edited by inkheart on Tue May 06, 2008 12:25 pm, edited 2 times in total.
Бтв не знам къде трябва да пиша, ама боксът ми нещо май почва да сгъва или аз ставам прекалено параноичен. Значи пуснах вчера наред с Фолаута Saints Row 2 (голям фен съм на оригинала, за мен е остро още по-аркаден и по-добър ГТА) при което в рамките на час конзолата ми заби три пъти на различни места, цъкайки Saintsa...После играх почти 3 часа на Фолаут - никакви забивания....