в 13-и брой на списанието я има, авторката беше представена в статия и там поредносттаMuad_Dib wrote:Някой може ли да пусне правилната поредност в един постец тук, че нещо се заинтересувах стабилно!

Moderator: Moridin
+1 за Черепите, и аз съм до там.Rayko wrote:Благодарение на Muad_dib разбрах за промоцията в Пингвините, купих си Книгата на черепите и Вещерът и намазах без пари Нощна Стража на Пратчет.Почнах с Черепите, до 90 страница стигнах и съм много доволен.Определено героите са много реални, а стилът е четивен и разбран.Засега надхвърля скромните ми изисквания.
Сякаш е много мужно да знаеш как изглежда.DELgado wrote:Направо в общото съдържание кликни на рубриката Автор на Броя и си готов. Бюджолд е някъде в началото.
Относно снимката сега и аз ще потърся (никога не съм знаел как изглежда).
Мда. Според уикипедия:В момента съм на четвъртата песен и съм леко разочарован. Добра е, ама липсват доста от готините персонажи.
Всъщност защо ги няма? Да не би Мартин да се е наканил да напише паралелната им история в Танца с дракони?
Due to complexities that arose during the writing process, A Feast for Crows only includes some of the POV characters from the past novels, as well as some new characters who appear only briefly. The remaining characters will return in A Dance with Dragons, the fifth book.
Аз минах следобед и въобще нищо не беше останало. Принудих се да си взема Куца Съдба и Търсене на Целта на Стругацки и Възкресителят на Лъвкрафт. Явно ще зареждат като приключи намалението. Е вярно че през седмицата мушнах пак от там двете Трои и Изабел на Кай та понамазах от промоцията общо взето.Muad_Dib wrote:Прочетох първите 90 страници на "Странник в странна страна". Определено върви бързо и ще се дочете, но засега не съм на максимум впечатлен, ще видим натам.
От въпросната промоция в "Пингвините" нищо готино не беше останало днес и бях принуден да си взема САМО втората Троя (поради липса на първата на такава), Чупливи неща и Странника....
Май ще си направя една поръчка от сайта на Инфодар тези дни.
Users browsing this forum: No registered users and 19 guests