Уговорки за кино
По-яко от тва да не ти е проблем транспортът, да имаш къде да седнеш да полафиш после и къде да се размотаеш преди това? Не мисля. Не знам колко още пъти трябва да се отбележи, че киното е най-вече компанийно мероприятие. Всички компанийни елементи са ти осакатени в арената.
And you can't dance with a devil on your back...
Но пък самото кинопреживяване ти е бустнато.
Както и да е. Явно аз съм единствения фен на дигиталното кино и явно ще се ходи в Мол-а. Но това, че там имат KFC и са по-близо до центъра не ми помага да не се дразня, че ни пробутват по-лош продукт на същите пари.
Както и да е. Явно аз съм единствения фен на дигиталното кино и явно ще се ходи в Мол-а. Но това, че там имат KFC и са по-близо до центъра не ми помага да не се дразня, че ни пробутват по-лош продукт на същите пари.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
- Moridin
- Global Moderator
Бтв има ли човек, който да няма карта за транспорта и кола едновременно? Имам предвид дори и за най-бедните си е далавера, считайки колко често човек все пак излиза на месец.
При това положение Арена и Мола са абс едно и също откъм транспорт докато бачка метрото (а то бачка до по-късно от всички други транспорти).
При това положение Арена и Мола са абс едно и също откъм транспорт докато бачка метрото (а то бачка до по-късно от всички други транспорти).
This is it. Ground zero.
Ама Арената на Коцето му е на 5 мин пеша.
Лично на мен ми е все тая. Даже предпочитам Арената защото паркинга е около 287 пъти по-удобен от този в Мол-а. И е безплатен по принцип а не само 4 часа. А и беше много яко единия път в Мол-а когато тъпата пача на касата за билетите не ми беше маркирала талона за паркинг понеже го беше сложила наобратно и ми взеха още 7.50 и за паркинг гадовете.
Лично на мен ми е все тая. Даже предпочитам Арената защото паркинга е около 287 пъти по-удобен от този в Мол-а. И е безплатен по принцип а не само 4 часа. А и беше много яко единия път в Мол-а когато тъпата пача на касата за билетите не ми беше маркирала талона за паркинг понеже го беше сложила наобратно и ми взеха още 7.50 и за паркинг гадовете.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
ОМГ!
1. Всъщност от спирката на метрото до Арена е около 6 минути.
2. С метрото се стига за 10-тина минути до Опълченска (плюс чакането).
3. От кръстовището на "Шкода" до Арена се стига пеша за 20-25 минути.
4. След филма не те изхвърлят брутално, а можеш да отидеш на 2-рия етаж при храната и напитките, Джимиса и какво ли не още.
Баси и минусите, честно!
1. Всъщност от спирката на метрото до Арена е около 6 минути.
2. С метрото се стига за 10-тина минути до Опълченска (плюс чакането).
3. От кръстовището на "Шкода" до Арена се стига пеша за 20-25 минути.
4. След филма не те изхвърлят брутално, а можеш да отидеш на 2-рия етаж при храната и напитките, Джимиса и какво ли не още.
Баси и минусите, честно!
(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
Е ноу комент за последното.
И аз съм за Арената, 4 лева са си 4 лева, да не говорим, че Валери и Йоан често услужват с возене дотам и дори и 1.40 за метрото няма да дадеш или пък няма да ти се счупят краката в 10те минути от метрото до киното...
А за днес съм аут уви, реших да похарча малко пари и съм пас. Ако не дай си Боже взема че дойда ще е след киното за биричката евентуално.
ЕДИТ: Дафи го е казала достатъчно добре...
И аз съм за Арената, 4 лева са си 4 лева, да не говорим, че Валери и Йоан често услужват с возене дотам и дори и 1.40 за метрото няма да дадеш или пък няма да ти се счупят краката в 10те минути от метрото до киното...

А за днес съм аут уви, реших да похарча малко пари и съм пас. Ако не дай си Боже взема че дойда ще е след киното за биричката евентуално.
ЕДИТ: Дафи го е казала достатъчно добре...
- Moridin
- Global Moderator
Така де, това с изхвърлянето, Симеоне, важи само за мега късните прожекции, когато и в Мола само кенефите бачкат.
Иначе и мен ме дразни платеният (и безумен за паркиране) паркинг на Мола. Цигания на квадрат е.
Никола, 4те лева са само за някво сутрешно време, в повечето дни не е опция. Което естествено НЕ ОТМЕНЯ върлото нахалство на Моладжии с техните винаги 8 лв...
Иначе и мен ме дразни платеният (и безумен за паркиране) паркинг на Мола. Цигания на квадрат е.
Никола, 4те лева са само за някво сутрешно време, в повечето дни не е опция. Което естествено НЕ ОТМЕНЯ върлото нахалство на Моладжии с техните винаги 8 лв...
This is it. Ground zero.