Петиция срещу Филмите на Уве Бол - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!
Обясни ми какво грешно или заяждащо се съм казала. Да не говорим, че ако ще громиш прото заяжданията може би трябва да почнеш от другаде..."Некъв дизайнер там" е малко различно от "измислили историята и арта като цяло". Неквите там дизайнери решават само къв ще е цветът на ботушите на Илидан.
Все тая, пак не е гаранция за сносен филм, но не гарантира и боклук.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Не, определено не е от другаде. И дали ще кажеш "някакъв си дизайнер" или "главния гейм дизайнер", е абсолютно ирелевантно, предвид че си говорим за писане на сценарий за кино-филм. Измислил е човекът света, но светът е бозав, историята на игрите, дето той я е мислил, е малоумна, и като цяло никой никога няма да запомни Уоркрафта точно с историята. Точно затуй е заяждащо се и грешно. Нужно ли е наистина да обяснявам?
And you can't dance with a devil on your back...
Ба, тръснаха ми неблагодарната задача да права порт на Chessmaster за DS. Ама да не е порт, а самостоятелна игра. Та трябваше да измислям сюжет, герои, мини-игри и куестове и т.н.: като нормално РПГ, но с шах-тематика - паралелно на стандартния Chessmaster.Demandred wrote:какво представлява един "РПГ-шах", да попитам, че ми стана любопитно?
Морв, сценарист на "Winddance", "Soulflow", "Shaman", “Lullabye”, "Carnevale", “Arabian Night”, “Ninth Life”, “The Silk Road Home”, "Warlock", “Vinland”, "Rememberance", “The Last Dragonslayer” и още няколко. На този етап комикси и новелизации. После, ше видим.
Всички ли гласувахте против Уве вече? Шото не е напреднала особено листата...

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- BaYa
- Forsaken
Ми и аз не взимам странa в такива "спорове". Не гласувах; който не го Аресва, да не му гледа филмите. (Никола, извинявам ти се!
) Или още по-добре, да ги гледа напушен или маалко на градус. Пада страхотен смях!!
Пък и ми се наложи да скрия сайта на петицията ЗА Уве, понеже Хави искаше да гласува там.

Пък и ми се наложи да скрия сайта на петицията ЗА Уве, понеже Хави искаше да гласува там.

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Че на кого да е? Както и Танц с вятъра, Пътят на душите и други няколко, които пък изобщо не съм ги пускал тук. Ква ти е критиката?Amelia wrote:Shaman твой ли е?
Много е зле горкото, а бях обвинила Сатанасов за тая работа...
А това се очакваше: http://www.worstpreviews.com/headline.p ... 08&count=0 Uwe Boll Challenges Michael Bay to Boxing Match

Невероятен е просто.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Мачлето се заформя: http://postal.movieset.com/postal/news/ ... -challenge
Сякаш не е било винаги.
Тук обаче Увето е много сладък: http://www.youtube.com/watch?v=6laMuW27GQk