Петиция срещу Филмите на Уве Бол - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Apr 23, 2008 11:55 pm

какво представлява един "РПГ-шах", да попитам, че ми стана любопитно?
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Apr 24, 2008 9:12 am

Морви, избери си тема, където Шайха казва нещо. Избра ли си я? Ок, ше изчакам? Готово ли е? Ок. Сега НЕ поствай рандъм уточнително прото-заяждане в нея! :?

Да не говорим колко абсолютно прав е в случая.
And you can't dance with a devil on your back...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Apr 24, 2008 9:19 am

"Некъв дизайнер там" е малко различно от "измислили историята и арта като цяло". Неквите там дизайнери решават само къв ще е цветът на ботушите на Илидан.
Все тая, пак не е гаранция за сносен филм, но не гарантира и боклук.
Обясни ми какво грешно или заяждащо се съм казала. Да не говорим, че ако ще громиш прото заяжданията може би трябва да почнеш от другаде...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Apr 24, 2008 9:22 am

Не, определено не е от другаде. И дали ще кажеш "някакъв си дизайнер" или "главния гейм дизайнер", е абсолютно ирелевантно, предвид че си говорим за писане на сценарий за кино-филм. Измислил е човекът света, но светът е бозав, историята на игрите, дето той я е мислил, е малоумна, и като цяло никой никога няма да запомни Уоркрафта точно с историята. Точно затуй е заяждащо се и грешно. Нужно ли е наистина да обяснявам?
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Apr 25, 2008 1:53 am

Demandred wrote:какво представлява един "РПГ-шах", да попитам, че ми стана любопитно?
Ба, тръснаха ми неблагодарната задача да права порт на Chessmaster за DS. Ама да не е порт, а самостоятелна игра. Та трябваше да измислям сюжет, герои, мини-игри и куестове и т.н.: като нормално РПГ, но с шах-тематика - паралелно на стандартния Chessmaster.

Морв, сценарист на "Winddance", "Soulflow", "Shaman", “Lullabye”, "Carnevale", “Arabian Night”, “Ninth Life”, “The Silk Road Home”, "Warlock", “Vinland”, "Rememberance", “The Last Dragonslayer” и още няколко. На този етап комикси и новелизации. После, ше видим.

Всички ли гласувахте против Уве вече? Шото не е напреднала особено листата... :?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Apr 25, 2008 2:14 am

Мда, тази в подкрепа на Уве се справя къде-къде по-впечатляващо :mrgreen:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Apr 25, 2008 6:41 am

Shaman твой ли е?
Много е зле горкото, а бях обвинила Сатанасов за тая работа...

Иначе аз не съм гласувала срещу Уве-то и няма да го направя. Той на мен не ми пречи, а даже ме забавлява.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Apr 25, 2008 8:50 pm

Ми и аз не взимам странa в такива "спорове". Не гласувах; който не го Аресва, да не му гледа филмите. (Никола, извинявам ти се! :wink: ) Или още по-добре, да ги гледа напушен или маалко на градус. Пада страхотен смях!! :lol:
Пък и ми се наложи да скрия сайта на петицията ЗА Уве, понеже Хави искаше да гласува там. :twisted:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Apr 26, 2008 2:34 pm

Amelia wrote:Shaman твой ли е?
Много е зле горкото, а бях обвинила Сатанасов за тая работа...
Че на кого да е? Както и Танц с вятъра, Пътят на душите и други няколко, които пък изобщо не съм ги пускал тук. Ква ти е критиката?

А това се очакваше: http://www.worstpreviews.com/headline.p ... 08&count=0 Uwe Boll Challenges Michael Bay to Boxing Match :mrgreen: Тва Майндкрайм, например, никога не би го направил, така че признавам върховенството на Уве.

Невероятен е просто.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Sat Apr 26, 2008 5:20 pm

Ся, да не си помисли някой че тва горното е за мен писано 8-)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 02, 2008 6:12 am

Мачлето се заформя: http://postal.movieset.com/postal/news/ ... -challenge

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Fri May 02, 2008 9:14 am

Т'ва вече замяза на някаква долнопробна PR игричка.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon May 05, 2008 4:24 am

Сякаш не е било винаги. :) Тук обаче Увето е много сладък: http://www.youtube.com/watch?v=6laMuW27GQk