За сайтове
-
- Smallfolk
-
- Paragon
Не, пич, ти си патетичен в случая. Или може би по-правилният израз е "патологичен случай"? Не мога да разбера какво точно се опитваш да постигнеш с тази, хмм, анкета, освен да демонстрираш пред широка аудитория психическите си проблеми. Но ти не се притеснявай, де, карай си там както ти харесва, тук сме все интелигентни хора и няма да тръгнем да те бием с кол по главата - още повече че е ясно, ефект няма да има...
Elves dig rocket launchers.
-
- Smallfolk
Дори ако пропуснем факта, че въпросителното изречение по принцип завършва с питанка, можеш ли сега да обясниш членоразделно каква е идеята на това чудо? В смисъл, примерно да допуснем, че аз се логна в Цитаделата (което ще бъде факт точно три секунди преди да ме баннете) и пусна подобна анкета, в която обаче вместо сакралното слово "Цитаделата" взема, че се изхитря да напиша Шадоуданс, можеш ли ми каза колко секунди ще просъществува?
Значи това е някаква идея да покажеш какъв си мачо, хилотейки се пред монитора, обаче ако узнаеш колко тъп и смешен изглежда жалкия ви неграмотен форумец отстрани нямаше да размахваш така наперено мускулите дето ги нямаш. Повярвай ми. Впрочем дори и да не ми повярваш нищо не може да промени визията, дето упорито се стараеш да си създадеш. Ма щом те влече пък какво сега? Продължавай, пускай още подобни темички докато админите и модераторите са по курортите, пък те скоро ще се върнат и ще можеш да пуснеш темичка във въпросната Цитадела "Лошите Шадоудансерий ме банаха!!! Смрът!" Ади, гоу!
Значи това е някаква идея да покажеш какъв си мачо, хилотейки се пред монитора, обаче ако узнаеш колко тъп и смешен изглежда жалкия ви неграмотен форумец отстрани нямаше да размахваш така наперено мускулите дето ги нямаш. Повярвай ми. Впрочем дори и да не ми повярваш нищо не може да промени визията, дето упорито се стараеш да си създадеш. Ма щом те влече пък какво сега? Продължавай, пускай още подобни темички докато админите и модераторите са по курортите, пък те скоро ще се върнат и ще можеш да пуснеш темичка във въпросната Цитадела "Лошите Шадоудансерий ме банаха!!! Смрът!" Ади, гоу!