- Spoiler: show
- Моментът с храната си го има обяснен и показан във филма. Наистина се видя, че героят не е съвсем наясно как се живее "в дивото" и, че идеите му за живота, който ще води там, са силно идеализирани. Което и послужи един вид като мост към финалното му прозрение. Човекът беше решен да се справи сам и да устои на теста на природата, не бих казал, че беше съвсем неподготвен (според версията на филма де), но липсата на опит си каза думата. Дали истинският Кристофър е мислел толкова на дълбоко, както този във филма, вероятно могат да кажат само негови познати, но аз лично предпочитам да не си развалям идеализираната представа, защото филмът има какво да каже
Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
Вчера гледах Ритни камбаната с финес (The Bucket List). Очаквах нещо от рода на Сърдити старчета. Може би не чак толкова демонстративно смешно, но нещо от този род. Оказа се филм, на който ревах откровено. Имаше преобладаващи елементи на комедия, но беше по-илен като драма. Разказва се за двама човека попреминали средната възраст (Джак Никълсън и Морган Фрийман), на които откриват рак и споделят една болнична стая. И двамата разбират, че им остава малко и правят списък с неща, които искат да направят и изживеят преди да умрат, а после се заемат и да ги изпълнят. Филмът е един от онези жизнеутвърждаващите без много екшън. Сигурно за доста хора ще е пълна скука, но на мен ми хареса много. И двамата актьори играят много добре, а самата история е... многа проста и сложна едновременно. Не знам, може би след ден-два ще съм по-скептична към него, но точно сега мога да кажа само, че ме грабна.
Last edited by Morwen on Wed Apr 30, 2008 10:12 am, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Не са ли Джак Никълсън и Фрийман? 

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Последно гледах "Другата Болейн". На мен ми хареса доста, особено изпълнението на Натали Портман, въпреки че Ерик Бана беше лееко безличен като Хенри 8-ми. Има кусури, ама ми хареса! Пък!
Фокусът във филма пада върху двете сестри, а важни събития като отделянето от католическата църква са само споменати и слабо засегнати. Връзката Ан-Мери е добре изградена, но няма да спойля, като кажа още нещо, което не ми хареса

- Spoiler: show
Изгледах Whisper - съвсем прилично трилърче със Сара Танкреди (от Призън-а) за отмъстителен ангел слязъл на земята да си играе с хората. Вярно че, образа на крийпи хлапето е изтъркан вече, но въпреки това се е получило прилично този път. Абе става за убиване на час и половина. 

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Това по повод на Ритни камбаната ли, понеже не съм видяла тема за него? А и е малко по-практично да се местят...Roland wrote:Оттук нататък постове за филми, които си имат собствени теми, директно ще ги трия от тоя топик
А Другата Болейн няма ли да го дават по кината?
I don't wanna die
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Май е било по повод "Iron Man", съдейки по последното изречение на viewtopic.php?p=135827#135827 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ще се сетиш ти най-после като хората сто пъти ти казаха, че филмчето е много добро
.
Аз пък гледах 'Over her dead body' с Ева Лонгория и установих, че тази жена може да играе само тая роля :/. Същата е като в Съпругите.

Аз пък гледах 'Over her dead body' с Ева Лонгория и установих, че тази жена може да играе само тая роля :/. Същата е като в Съпругите.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Bat Garo Still Rots