PSP
Moderator: AlDim
Ми, може аз да съм го нарекла хелоуийнско, защото ти ми пусна мухата, че имало такова. Но... това беше точно едно дотук за три отключени локота и имаше разни крийпи ръчички, които те хващаха и изхвърляха насам-натам, много зловеща и същевременно сладка музика. Голям кеф във всеки случай. 
И аз играя с жълтото, най си го харесвам. А и песничката не ме дразни като на синьото с устните, розовото е симпатично също, просто жълтото си е рапонът.

И аз играя с жълтото, най си го харесвам. А и песничката не ме дразни като на синьото с устните, розовото е симпатично също, просто жълтото си е рапонът.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Е не, това не е хелоуинско. То е бос-нивото във всеки свят. Хелоуинското ниво съм го играл на един демо-диск на Тишо, то е некъв експанжън, има си тикви и всичко...
Та точно в едно от тия вещерските (босовите) се появява черното по-нататък в играта и понеже му е стартово ниво, ако играеш с него там, има друга музика, която си е неговата. И когато то я пее, не звучи яко, но когато е в нивото, е брутална. Неква джазова такава, надъхана.
Та точно в едно от тия вещерските (босовите) се появява черното по-нататък в играта и понеже му е стартово ниво, ако играеш с него там, има друга музика, която си е неговата. И когато то я пее, не звучи яко, но когато е в нивото, е брутална. Неква джазова такава, надъхана.
And you can't dance with a devil on your back...
Ще видя, аз наистина се обърках с това на кое ниво каква музика и с кое локо, което не знам какво пеело
. Имаш повече наблюдения от мен.
Ся си пуснах нивото, в което пак съм в някаква жълта буболечка (червата ли го нарече...).

Ся си пуснах нивото, в което пак съм в някаква жълта буболечка (червата ли го нарече...).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Всеки свят има едно ледено, едни черва (рандъм животно, което те гълта), едно вещерско (последното с боса), мисля, че и едни гъби. Другите май варират.
Иначе за музиката.
1. Всеки вид ниво си има музика, която е една и съща, независимо в кой свят си (вещерските винаги са оная напрегната музика със злия смях за фон например, ледените винаги са с оная замечтана темичка със странните Локо-думички).
2. Всяко Локо има своя песничка, която пее, когато трябва да събуди муй-муй или да измуфти нещо от разни слънчица, облачета и т.н.
3. Песничката на всяко Локо ВСЪЩНОСТ е музиката на нивото, в което се е появило това Локо. Т.е. примерно първото ниво от втория свят не е с нормалната за такова ниво (с цветенца, май), а е специфичната мелодия на розовото Локо. Ако обаче се върнеш в същото ниво с друго Локо, тя ще си е стандартната за нивото. Съответно винаги, когато играеш в дадено ниво с Локото, което се е появило за пръв път точно в това ниво, то ще е с неговата специфична музика, а не със своята.
Ясно?
Иначе за музиката.
1. Всеки вид ниво си има музика, която е една и съща, независимо в кой свят си (вещерските винаги са оная напрегната музика със злия смях за фон например, ледените винаги са с оная замечтана темичка със странните Локо-думички).
2. Всяко Локо има своя песничка, която пее, когато трябва да събуди муй-муй или да измуфти нещо от разни слънчица, облачета и т.н.
3. Песничката на всяко Локо ВСЪЩНОСТ е музиката на нивото, в което се е появило това Локо. Т.е. примерно първото ниво от втория свят не е с нормалната за такова ниво (с цветенца, май), а е специфичната мелодия на розовото Локо. Ако обаче се върнеш в същото ниво с друго Локо, тя ще си е стандартната за нивото. Съответно винаги, когато играеш в дадено ниво с Локото, което се е появило за пръв път точно в това ниво, то ще е с неговата специфична музика, а не със своята.
Ясно?
And you can't dance with a devil on your back...
Играя си аз Локо Роко-то и да си кажа, че има нереалистично трудни места. Два часа и половина се опитвам да се кача на едни ледени блокчета и не успявам. Толкова се издразних, че не знам как още имам ината да продължавам да се опитвам...
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
АМА ВИЖДАМ ГО КЪДЕ Е и има три ледени трупчета във въздуха едно до друго горе-долу и трябва да балансирам на всяко едно, за да се кача на следващото, а това е ужасно неприятно, защото е заледено
и само падам... Трябва да имаш ебаси късмета, за да се получи.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Bat Garo Still Rots