PSP
Moderator: AlDim
Е, аз Локо Роко не съм я превъртала, виждала съм само няколко нива, ще я играя, когато Никола ми даде ПСП-то
. Просто на този етап Патапона ме радва повече, не е невъзможно Локото да ми хареса повече веднъж като го изиграя.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Цъкам си на Локо Роко тази вечер. Много е приятно и песничките са сладурски, както и някои от забавните същества или просто 'неща' по нивата (а и дизайнът на някои нива е убийствен) също. Тъкмо отключих синьото локо и така. Наистина има много сикрети по нивата, уви, за да ги хванеш всичките трябва да знаеш всяко ниво наизуст или да внимаваш много при всяка крачка. Засега нямам минато ниво с 20 локо-та, само с 18.
Още не съм се задълбала много да гледам какви са точно мини игрите и вършат ли ми някаква полезна работа или са само за фън. А и за какво са ми сините значки със звездичките и розовите бръмбарчета? Само точки или мога нещо да си купувам/правя в града с тях? Засега само подскачам от ниво на ниво..., лианите и изпускането от тях беше особено досадно :/.
Дотук Патапонът все още ми харесва повече.
Още не съм се задълбала много да гледам какви са точно мини игрите и вършат ли ми някаква полезна работа или са само за фън. А и за какво са ми сините значки със звездичките и розовите бръмбарчета? Само точки или мога нещо да си купувам/правя в града с тях? Засега само подскачам от ниво на ниво..., лианите и изпускането от тях беше особено досадно :/.
Дотук Патапонът все още ми харесва повече.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Видях ги аз тези чаркове и влязох уж да правя къщата, ама нищо не разбирам, на рандъм местенце ли мога да пльосна всяка част или мигащите местенца са специално за части със същата форма?...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Да се търкаш навсякъде звучи забавно
. Аз случайно открих проход, който се пробива с глава в един тунелец, нямаше как да разбера, ако не бях скочила точно под чупещата се преграда
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Ааа, еми ще я преиграя, то се е видяло, тоя път по-внимателно. А много ме е яд като стигна голямо слънце или голяма луна или нещо, което изисква събрани бая локота, за да го 'събудя' и да дропне нещо и ... нямам
. Яд ме е и като от незнание се нахендрих 3-4 пъти на бодили или онези гигантските летящи лица с черни пипала...
.
Дотук ледените нива и хелоуийнското ми харесаха като дизайн най-много. Много е симпатично и с всички меки повърхности, които поддават под тежестта ти, много е каваино
. А първата песничка е най-хубава.

Дотук ледените нива и хелоуийнското ми харесаха като дизайн най-много. Много е симпатично и с всички меки повърхности, които поддават под тежестта ти, много е каваино

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around