Del Toro ще филмира The Hobbit
Del Toro ще филмира The Hobbit
Peter Jackson щял да продуцира, а филмите щели да бъдат два...
хммм
Във втория филм ще доизмислят какво се е случвало през времето м/у края на Хобитът и началото на властелина, което значи, че вече не съм доволен от тях...
новина
хммм
Във втория филм ще доизмислят какво се е случвало през времето м/у края на Хобитът и началото на властелина, което значи, че вече не съм доволен от тях...
новина
По принцип ще се радвам да гледам Хобит, но мисълта ми е, че ако го направят по детски едва ли ще съберат всички фенове на Властелина(щото това им е целта, де).А за втория филм- да го направят, то не е като да няма сума ти приложения, описващи действия преди Билбо да даде на Фродо Пръстена.
Slaughter the mutant, purge the unclean, burn the heretic!
Гийермо (Бая да ме поправи за спелинга ако греша) Дел Торо не е от режисьорите, които често предлагат "детска визия". Според мен даже ще е брутално мрачен филм.
Не знам какво ще обхваща втория филм и дали този слух е верен, но Толкин е писал толкова записки, приложения и незавършени апокрифни писания, че сигурно може да се сглоби сносен сценарий дори само на тяхна основа.
Не знам какво ще обхваща втория филм и дали този слух е верен, но Толкин е писал толкова записки, приложения и незавършени апокрифни писания, че сигурно може да се сглоби сносен сценарий дори само на тяхна основа.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
- tigermaster
- Elder God
Което ще е адска тъпотия, защото книгата, все пак, си е детска. Мисля, обаче, че ако просто я следват достатъчно правилно, ще се получи достатъчно "недетски" филм, за да се хареса и на хората, които мислят, че филмите за деца са по-долно качество.Super M wrote:Според мен даже ще е брутално мрачен филм.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Дам. Дано нацелят средния път 

Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
Всичко тва е ясно много отдавна, вкл. за Дел Торо, но няма лошо да си има своя тема, в която да капцука прясно инфо през цялото дълго чакане:
Според мен единственият начин да се раздели Хобита на 2 филма е да се използва изгонването на Саурон от Дол Гулдур като кулминация на първия. Но по-добре да не си играят така. Хобитът си е точно компактна завършена история за един филм, пък за втория нека се мъчат.
За сценария айде не се притеснявайте. Джаксън си знае работата.Ian McKellen and Andy Serkis Join "The Hobbit" 04-27-2008 (22:00:32)
TheOneRing got the chance to speak to the now-confirmed director of "The Hobbit," Guillermo del Toro, who revealed some of the "Lord of the Rings" cast that's planning to return.
"Well, I had the most charming meeting with Sir Ian [McKellen], and all bureaucracy pending, he's on board, as is Andy Serkis," said del Toro. "We will continue giving you progress reports as the occur. It is our intention that we will not lose any of the key elements."
The director also talked about some of the differences fans will notice from the "Lord of the Rings" trilogy. "Another thing people will notice, at the beginning of the film will be the palette, that will be slightly different, the world will be the same but it will be a more 'golden' world, a more wide-eyed world. But by no means will we depart from the canon, we will take the three previous films as canon."
Според мен единственият начин да се раздели Хобита на 2 филма е да се използва изгонването на Саурон от Дол Гулдур като кулминация на първия. Но по-добре да не си играят така. Хобитът си е точно компактна завършена история за един филм, пък за втория нека се мъчат.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Съмнявам се, честно казано, защото така се разтегля прекалено много историята. По-скоро ще има далеч повече относно събитията, водещи до битката на края на книгата. Ако си спомняте, в един момент Гандалф напуска Билбо и джуджетата, така че по-скоро това ще е допълнителния материал. Иначе изгонването на Саурон от Дол Гулдур става десетилетия преди времето в The Hobbit, така че най-вероятно да присъства като пролог.
Колкото до визията, щом Джаксън е там, значи най-вероятно ще използват отново WETA, което е най-доброто решение, след като всичките тези хора имат опит от седем години от правенето на "Властелинът на пръстените". И звучи доста логично палитрата да е по-пъстра и наситена, защото все пак атмосферата не е толкова мрачна, колкото във "Властелина".
Колкото до визията, щом Джаксън е там, значи най-вероятно ще използват отново WETA, което е най-доброто решение, след като всичките тези хора имат опит от седем години от правенето на "Властелинът на пръстените". И звучи доста логично палитрата да е по-пъстра и наситена, защото все пак атмосферата не е толкова мрачна, колкото във "Властелина".
This signature is not yet rated
- tigermaster
- Elder God
Да. И сега бих я прочел.Moridin wrote:Бтв има ли някой тук, който реално да се кефи на книгата?
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог