Остава обаче екзистенциалният въпрос какво е искал да каже Пъгсли?

Всички тръпнем в очакване.Super M wrote:Остава обаче екзистенциалният въпрос какво е искал да каже Пъгсли?
![]()
Точно безмозъчните кифли си умират да се "стряскат" на евтини хоръри. Проблемът е, че този не е такъв. Финалът му е страшно дразнещ на безкрайно много нива - особено за жена. Така че, като внимателен мъж, не бих го причинил на Морви, но тя, разбира се, ще го гледа.Твоят любим жанр...
Екшън 15 %
Фантастика 4 %
Комедия 46 %
Ужаси 32 %
Мелодрама 3 %
Гласували до момента: 194511
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Тая я мразех в червата просто. Отдавна не се бях изпитвал толкова силни чувства към герой от филм.shayhiri wrote:О, ако това всъщност е била поуката на филма през цялото време, би било просто чудесно. Тя жената им казваше за всичко, ма те не я слушаха. Предубеждения.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 3 guests