А кааааааак ме ошашка за момент, докато се сетя, че Сандра е басет, а не певачка...Morwen wrote:Иначе, факт, в квартирата ти съм виждала само снимка на Сандра:)

Moderator: Moridin
Българинът ставал все по-богат
24 април 2008 / News.dir.bg
Българинът става все по-богат и тази тенденция ще продължи въпреки световната криза, показва изследването на "Индъстри Уоч".
Проучването е наречено "Богатството на домакинствата в България", посочва БГНЕС. С 28,5 на сто е нараснало богатството на българските домакинства през първите три месеца на 2008-ма година в сравнение със същия период на миналата година.
Стойността му достига 31 милиарда лева и показва утвърждаване на тенденцията за нарастване с около 20 на сто, която се налага през последните години. Най-голям дял в богатството на българина имат жилищата и банковите депозити. Според методологията на "Индъстри Уоч" сборът от финансовото богатство и жилищата на гражданите достига 165 млрд. лева.
Въпреки поскъпването от около 32 на сто за изминалата една година жилищата остават с най-висок дял за богатството на домакинствата. Очакванията на "Индъстри Уоч" са, че няма да има сериозни сътресения на пазара на масови жилища, а като цяло богатството на българина ще продължи да нараства.
С 50 на сто се увеличават кредитите на домакинствата за изминалата една година въпреки песимистичните прогнози. Слаб спад се регистрира при жилищните кредити. Годишният ръст на депозитите на българите е 30 процента.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest