Шок и ужас - активност в аниме форума?!
За Киди Грейда - беше ми едно от първите изгледани анимета, в момента бих му писал точно една тлъста шестица по десетобалната система. За справка почти всеки сериал, който съм успял да догледам бих оценил с повече от 6, просто защото ако ми се вижда боза го прекъсвам в един момент. Според твърде смътните му спомени, втората част на сериала, и съответно сериозната главна сюжетна линия, беше доволно дебилна.
Тези на Гонзо определено имат некфи претенции и винаги се взимат от малко до много насериозно (тук е средно), откъдето идва и проблемът, щото щом нещо се взима насериозно и аз го гледам сериозно...
Тук съм съгласен, и на мен ми се видя доволно претенциозно и тъкмо заради това ме изнерви. То не бяха социални вълнения и мелодрами тип холмарк, ама по-зле, не бяха уж убити герои, ама не баш, какво ли не беше...
Аз нещо се зарибих от статията на Мат в новия брой (не знам как го постигаш, ма пишеш невероятни статии! Поздравления за което! Всеки път като видя, че имаш статия при анимето, първо с това почвам )
Благодаря, аз сериозно бях почнал да се чудя дали някой чете (не само моите) статии в рубриката аниме, защото напоследък хич няма отзиви - нито "Осанна!", нито "Разпни го/я".
Иначе аз сега гледам почти само анимета от новия сезон, засега много над другите е
Kurenai, a
Macross Frontier е изненадващо гледаема и на моменти зашеметяващои красива мека, на която феновете на Йоко Кано са просто длъжни да хвърлят едно ухо...така де, око.