Гледано напоследък, Part IV

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Tue Apr 22, 2008 12:29 am

добре,че си ти Шуши,че да оцениаваш!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Apr 22, 2008 12:39 am

Нали! Иначе ако малко закъснея с оценката/ревюто, хората се фърлат на самотек и после (могат да) съжаляват.

Но ше гледам утре да не се успа и да го вида все пак, докато е време.
Last edited by shayhiri on Tue Apr 22, 2008 1:49 am, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Nyn
Sorcerer

Post by Nyn » Tue Apr 22, 2008 1:33 am

Ами в София може и да е на половин цена, ама аз го гледах в Пловдив (напълно непредвидено) и си беше 5 лв. Иначе екшънът не е зле, а особено ако си пада човек по зрелищното и добре чуващо се(АУ!!) чупене на кости и тем подобни възгнусни сцени - намират се, прилично :mrgreen:
To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 22, 2008 8:24 am

Аз се наслаждавам тия дни на нещо старо ма в нов формат. Не че е точно филм, ма е разкошно.

Baraka /HDTV.1080i.DD5.1/ :twisted:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Apr 22, 2008 9:44 am

Nyn wrote: Иначе екшънът не е зле, а особено ако си пада човек по зрелищното и добре чуващо се(АУ!!) чупене на кости и тем подобни възгнусни сцени - намират се, прилично :mrgreen:
Че това звучи готино. :mrgreen: Май все пак ще го пробвам първо на компа. :wink:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Apr 24, 2008 11:38 pm

The Hottie And The Nottie. А вие смятахте, че чичо ви Уве е зле! Човека е истински Копола и Bloodrayne 2 е като кръстникът 2 в сравнение с това!

Единствения плюс на филма е Кристин Лакин, която освен че е готина във втората част, си останала същото свежо, готино и цапнато в устата хлапе което беше във Стъпка По Стъпка :) А да - тя единствена от каста проявява признаци на актьорска игра ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Fri Apr 25, 2008 12:39 am

LOL, това нещо има 1,1 рейтинг на IMDB. ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Fri Apr 25, 2008 12:20 pm

Баси,току-що изгледах п.с.ай лав ю с Хилъри Суонк и Жерард Бътлър :shock: Честно този филм е едновременно гениален и депресиращ, скоро не бях гледала нещо, дето да ме натъжи до сълзи, а същевременно и да ми хареса като идея.Плюс това има страхотен саундтрак, невероятни ирландски пейзажи и естествено акценти :!:http://www.imdb.com/title/tt0431308
Image

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri Apr 25, 2008 2:19 pm

Дем, не само рейтинг... то си има и друго отличие в IMDB - "Bottom 100: #1" :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Apr 25, 2008 3:12 pm

herairness wrote:Баси,току-що изгледах п.с.ай лав ю с Хилъри Суонк и Жерард Бътлър :shock: Честно този филм е едновременно гениален и депресиращ, скоро не бях гледала нещо, дето да ме натъжи до сълзи, а същевременно и да ми хареса като идея.Плюс това има страхотен саундтрак, невероятни ирландски пейзажи и естествено акценти :!:http://www.imdb.com/title/tt0431308
След такова ревю просто няма как да не си дръпна филма. :lol:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Apr 26, 2008 1:39 am

The Great Debaters - много ми въздейства този филм. Хареса ми актьорската игра, тематиката, изпълнението като цяло. Препоръчвам :) да го видите, интересно е.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Apr 26, 2008 6:45 pm

herairness wrote:Баси,току-що изгледах п.с.ай лав ю с Хилъри Суонк и Жерард Бътлър :shock: Честно този филм е едновременно гениален и депресиращ, скоро не бях гледала нещо, дето да ме натъжи до сълзи, а същевременно и да ми хареса като идея.Плюс това има страхотен саундтрак, невероятни ирландски пейзажи и естествено акценти :!:http://www.imdb.com/title/tt0431308
Пардон за двойния пост, но исках да се 'подпиша' под мнението на herairness. Току що гледах филма и аз останах много доволна и със силно приятно чувство след финала. Баси, малко ми трябваше да се влюбя в Хавиер Бардем, сега вече няма връщане назад :P :oops:, човекът е супер чаровен.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Nyn
Sorcerer

Post by Nyn » Sat Apr 26, 2008 7:20 pm

Убедихте ме :D А пък това - James Marsters ... John McCarthy (imdb) -съвсем, веднага дърпам! :mrgreen:
To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Apr 26, 2008 11:59 pm

Изгледах In the Valley of Elah и ми хареса страшно много. Малко муден, но много въздействащ филм за американските войници след Ирак.
Spoiler: show
Особено сцената на финала, когато Томи Лии закачи флага на обратно и го залепи така ме разтърси.
Иначе сюжета търпи обрат няколко пъти и совите въобще не са това, което са. 8-)

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Apr 27, 2008 2:45 am

Shoot 'Em Up = most awesome abuse of guns and carrots! :mrgreen:

От финалната екшън сцена в Hard Boiled са направили цял филм, деба :lol:

Image