Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
Нали! Иначе ако малко закъснея с оценката/ревюто, хората се фърлат на самотек и после (могат да) съжаляват.
Но ше гледам утре да не се успа и да го вида все пак, докато е време.
Но ше гледам утре да не се успа и да го вида все пак, докато е време.
Last edited by shayhiri on Tue Apr 22, 2008 1:49 am, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ами в София може и да е на половин цена, ама аз го гледах в Пловдив (напълно непредвидено) и си беше 5 лв. Иначе екшънът не е зле, а особено ако си пада човек по зрелищното и добре чуващо се(АУ!!) чупене на кости и тем подобни възгнусни сцени - намират се, прилично 

To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*
Аз се наслаждавам тия дни на нещо старо ма в нов формат. Не че е точно филм, ма е разкошно.
Baraka /HDTV.1080i.DD5.1/
Baraka /HDTV.1080i.DD5.1/

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Че това звучи готино.Nyn wrote: Иначе екшънът не е зле, а особено ако си пада човек по зрелищното и добре чуващо се(АУ!!) чупене на кости и тем подобни възгнусни сцени - намират се, прилично

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
- The Dragon
- Elder God
The Hottie And The Nottie. А вие смятахте, че чичо ви Уве е зле! Човека е истински Копола и Bloodrayne 2 е като кръстникът 2 в сравнение с това!
Единствения плюс на филма е Кристин Лакин, която освен че е готина във втората част, си останала същото свежо, готино и цапнато в устата хлапе което беше във Стъпка По Стъпка
А да - тя единствена от каста проявява признаци на актьорска игра ...
Единствения плюс на филма е Кристин Лакин, която освен че е готина във втората част, си останала същото свежо, готино и цапнато в устата хлапе което беше във Стъпка По Стъпка

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- herairness
- Jaghut Tyrant
Баси,току-що изгледах п.с.ай лав ю с Хилъри Суонк и Жерард Бътлър
Честно този филм е едновременно гениален и депресиращ, скоро не бях гледала нещо, дето да ме натъжи до сълзи, а същевременно и да ми хареса като идея.Плюс това има страхотен саундтрак, невероятни ирландски пейзажи и естествено акценти
http://www.imdb.com/title/tt0431308

- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Дем, не само рейтинг... то си има и друго отличие в IMDB - "Bottom 100: #1" 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
След такова ревю просто няма как да не си дръпна филма.herairness wrote:Баси,току-що изгледах п.с.ай лав ю с Хилъри Суонк и Жерард БътлърЧестно този филм е едновременно гениален и депресиращ, скоро не бях гледала нещо, дето да ме натъжи до сълзи, а същевременно и да ми хареса като идея.Плюс това има страхотен саундтрак, невероятни ирландски пейзажи и естествено акценти

Пардон за двойния пост, но исках да се 'подпиша' под мнението на herairness. Току що гледах филма и аз останах много доволна и със силно приятно чувство след финала. Баси, малко ми трябваше да се влюбя в Хавиер Бардем, сега вече няма връщане назадherairness wrote:Баси,току-що изгледах п.с.ай лав ю с Хилъри Суонк и Жерард БътлърЧестно този филм е едновременно гениален и депресиращ, скоро не бях гледала нещо, дето да ме натъжи до сълзи, а същевременно и да ми хареса като идея.Плюс това има страхотен саундтрак, невероятни ирландски пейзажи и естествено акценти

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Убедихте ме
А пък това - James Marsters ... John McCarthy (imdb) -съвсем, веднага дърпам! 

To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*
Изгледах In the Valley of Elah и ми хареса страшно много. Малко муден, но много въздействащ филм за американските войници след Ирак.

- Spoiler: show