Butterfly effect

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Post Reply
Mushu
Aes Sedai

Butterfly effect

Post by Mushu » Fri Jul 16, 2004 9:45 pm

Някой друг освен мен да го е гледал? Аз си мислех, че след "Мементо" вече не може някой филм чак толкова да ме разтърси и изуми, обаче това чудо наречено "Ефекта на пеперудата" просто ме хвърли в музиката както се казва. Идеята е доста оригинална и ни се демонстрира по много добър начин. На мен поне страшно много ми хареса, нищо, че се стрясках непрекъснато, което на бебо надали му хареса, ама какво да се прави - мама-киноманка :oops:

Icy Dawn
Merchant

Post by Icy Dawn » Fri Jul 16, 2004 9:52 pm

Честно казано не съм го гледала, а много би ми се искало, защото идеята много ми допадна. Обаче нещо не мога да разбера къде изобщо го дават. Та да питам... къде може да го гледа човек? :roll:
"Във физиката броенето е като при дивите племена - едно, две, много..."

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Sat Jul 17, 2004 4:50 pm

Ами аз си го гледах на компютъра, изтеглихме го от сървъра :) На кино никой не знае дали изобщо ще го дават, така че остава да чакаш да излезе на видео или DVD.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jul 17, 2004 5:08 pm

Ами не, всъщност по кината вървят трейлъри, което значи, че ще излезе, но като видях, че в главната роля е Аштън Кичнър и че ВСЕ пак става дума за любовна история of a sort, честно казано ми поохладня меракът...
And you can't dance with a devil on your back...

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sat Jul 17, 2004 5:16 pm

Рол, доста далеч е от любовна история. Поне от типичната такава...
Шантав филм и определено замислящ, но някак... пропит от... холивуд... Защо ли това ме дразни?
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Icy Dawn
Merchant

Post by Icy Dawn » Sat Jul 17, 2004 6:10 pm

ми 10х все пак, значи ще си отварям очите на четири. Току виж след няколкомесечно чакане ще го видя :? А пък ако се окаже поредната холивудска боза... е какво пък, поне ще знам със сигурност и няма да се чудя дали все пак не съм изтървала нещо интересно :wink:
"Във физиката броенето е като при дивите племена - едно, две, много..."

anime^girl
Farmer

Post by anime^girl » Sun Jul 18, 2004 2:05 pm

Филма наистина е много хубав.Аз го гледах преди още преди един месец и наистина ми направи огромно впечеатление.Обаче Ащтън Кътчър не е най подходящият актьор за тази роля,не стои някак на място във филма,все едно да сложиш Вин Дизел да играе бавачка :? .А пък историята хич не ми прилича на любовна. И аз имах ниски очаквания щом видях че играе Ащтън обаче филмчето се оказа доста добро.
I'm only happy when it rains...

raff
Scholar

Post by raff » Mon Jul 19, 2004 10:46 am

и аз го изгледах и съм доволна, наистина е доста шашнат филм :)
интересна идея и е представена по оригинален начин. добър си е филма :)
All we have to decide is what to do with the time that is given to us

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Wed Jul 21, 2004 5:41 pm

JaimeLannister wrote:Шантав филм и определено замислящ, но някак... пропит от... холивуд...
Много точно казано. Ако нямаше толкова голямо количество холивудски клишета и наш Аштън все пак знаеше какво е това актьорска игра можеше да е доста добър филм. Сега е просто задоволителен. За щастие поне клишетата не са толкова в главните елементи на сюжета, а в подробностите (в колко хиляди филма има подобни затвори? :)), но пак дразнят. Имаше и няколко дразнещи дупки в сюжета.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."