Butterfly effect
Butterfly effect
Някой друг освен мен да го е гледал? Аз си мислех, че след "Мементо" вече не може някой филм чак толкова да ме разтърси и изуми, обаче това чудо наречено "Ефекта на пеперудата" просто ме хвърли в музиката както се казва. Идеята е доста оригинална и ни се демонстрира по много добър начин. На мен поне страшно много ми хареса, нищо, че се стрясках непрекъснато, което на бебо надали му хареса, ама какво да се прави - мама-киноманка 

- JaimeLannister
- Forsaken
ми 10х все пак, значи ще си отварям очите на четири. Току виж след няколкомесечно чакане ще го видя
А пък ако се окаже поредната холивудска боза... е какво пък, поне ще знам със сигурност и няма да се чудя дали все пак не съм изтървала нещо интересно 

"Във физиката броенето е като при дивите племена - едно, две, много..."
- anime^girl
- Farmer
Филма наистина е много хубав.Аз го гледах преди още преди един месец и наистина ми направи огромно впечеатление.Обаче Ащтън Кътчър не е най подходящият актьор за тази роля,не стои някак на място във филма,все едно да сложиш Вин Дизел да играе бавачка
.А пък историята хич не ми прилича на любовна. И аз имах ниски очаквания щом видях че играе Ащтън обаче филмчето се оказа доста добро.

I'm only happy when it rains...
Много точно казано. Ако нямаше толкова голямо количество холивудски клишета и наш Аштън все пак знаеше какво е това актьорска игра можеше да е доста добър филм. Сега е просто задоволителен. За щастие поне клишетата не са толкова в главните елементи на сюжета, а в подробностите (в колко хиляди филма има подобни затвори?JaimeLannister wrote:Шантав филм и определено замислящ, но някак... пропит от... холивуд...

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."