Петиция срещу Филмите на Уве Бол - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Apr 11, 2008 2:02 pm

Morwen wrote:Е, ти отдавна си му фен, знаем...:lol:
А кои са двамата "кънтове", че ми е филтрирано?Бтв, дори "хавайска танцьорка" му отива повече от "пич" на чичо Уве.
Въпросните Ели Рот и Майкъл Бей който бол оплюва. 8-)
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Apr 11, 2008 2:27 pm

А типичното, "Не ме гледайте, че аз съм кретен, ей онзи там е по-голям". А това дори не е вярно.
В смисъл, колкото и да са клиширани Армагедон, Трансформърите, Скалата и Пърл Харбър пак са с измерения над Алоун ин дъ дарк и Блъдрейн. Да не говорим, че Лоши момчета май се води някво леко култово.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Apr 11, 2008 2:38 pm

А пък аз "Пърл Харбър" си го харесах много!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Apr 11, 2008 2:40 pm

И аз, прочее.
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Apr 11, 2008 2:57 pm

Въпросът е (освен, че наистина са ненужни скапаняци, особено Рот), че се ВРЪЗВАТ и отговарят на Уве, който изобщо не е от тоа свят.

Тва е все едно аз да бях отговарял на самоубийствените тактики на Майкъл (Майндкрайм) навремето. Отговаряйки на идиот, валидираш и узаконяваш съществуванието му. Нищо повече.

Както ви напява Жоро от толкоз време, ма кой да чуе. :wink:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Apr 11, 2008 3:23 pm

Ми не. Въпросът е, че Уве е отвратен чичка с кретенски филми, а Майкъл Бей - не. Виж колко било просто, значи...
I don't wanna die

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Apr 11, 2008 3:26 pm

Не е баш така- навремето много хора си мислеха че споменатия Майндкрайм е най- големия само защото никой не му отговаряше на изцепките. Сега ако никой не отговори на Уве, той ще излезе с изявление че са го признали чрез мълчанието си.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Apr 11, 2008 3:43 pm

Ми не, няма как да стане. :wink: Никой никога не може да признае Уве за творец. Но всяко споменаване на името му, независимо от контекста, носи така необходимата му реклама.

Точно както и при нашенския пример. Ако всички бяха на моя акъл, Майкъл нищо нямаше да постигне. Обаче старият Любо му се върза и се разрази "спор" в статии, от който познай кое "кално прасе" е спечелило. Даже Боби му отговори, макар и с удачния презрителен тон. Добре, че все пак донякъде ме послуша и не се върза повече, иначе Майкъл щеше да е още по-доволен.

Освен тва, който се е кефил на Уве, Майкъл и подобните им ще продължи да го прави - независимо от и пропорционално на всички доводи за обратното.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Apr 11, 2008 3:58 pm

Пак усложняваш нещата. Ако анти-Бол анкетата е реклама, то про-Бол анкетата, която пусна е още по-голяма реклама . И в някои вселени (хинт: като нашата) да си известен с кретенизъм не е предимство.
I don't wanna die

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Fri Apr 11, 2008 4:15 pm

Шайх, и преди да почнат скандалите книгите-игри си бяха най-популярните и по мое субективно мнение най-добрите. Доста неудачно сравнение. ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Apr 11, 2008 4:21 pm

Morwen wrote:А типичното, "Не ме гледайте, че аз съм кретен, ей онзи там е по-голям". А това дори не е вярно.
В смисъл, колкото и да са клиширани Армагедон, Трансформърите, Скалата и Пърл Харбър пак са с измерения над Алоун ин дъ дарк и Блъдрейн. Да не говорим, че Лоши момчета май се води някво леко култово.
Аз пък се кефя много на Трансформърите и Лоши Момчета и умерено на Скалата и Армагедон. :bigtongue:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Apr 11, 2008 4:24 pm

Бе, и аз им се кефя на някои, но съм наясно, че не са шедьоври на изкуството, нали. И въпреки това са толкова по-добри...
I don't wanna die

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Apr 11, 2008 4:27 pm

Demandred wrote:Шайх, и преди да почнат скандалите книгите-игри си бяха най-популярните и по мое субективно мнение най-добрите. Доста неудачно сравнение. ;)
Имаш предвид книгите-игри на Майкъл? :lol:

Ето, РРС, Дем веднага онагледи примера ми. :wink: Койт се е кефил на боклуци (като Джордан), пак ше се кефи.

Свинщините на Майкъл, Дем, почнаха от самото начало, така че изобщо не е имало "преди да почнат скандалите". Тва му беше основният (общо-взето единствен) селинг пойнт. Субективно твое мнение е, че неговите книги-игри били най-популярни. Фактите, според вътрешното инфо, до което сети се кой от двама ни има достъп, е че Любо от една страна и аз/Боби от друга сме продали повече екземпляри с по-малко заглавия.

А тва, че неговите книги били най-добри, се съмнявам дори че ти е мнение. Просто го пляскаш наизуст и за спорта, без да си даваш сметка, че подобни думи в устата на "литератор" обезсмислят или думите, или литпретенциите на въпросния човек. :lol: Самият Майкъл си признаваше, че е посредствен автор.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Apr 11, 2008 4:39 pm

И какво, "Майкъл" е дължал успеха си единствено на това, че Любомир Николв му се е озъбил? И не, то ако ставаше така, всички щяхме да ходим да мятаме яйца по прозореца му...

А това с "не ми изнася, значи не може да мислиш така" е толкова смехотворно...
Last edited by Morwen on Fri Apr 11, 2008 4:40 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Apr 11, 2008 4:40 pm

Позволяваш си твърде много. Удържай се. Твоите собствени претенции все още нямат никакво покритие. Нито пък книгите ти/ви с Боби са били видимо по-добри от тези на Майндкрайм, че да ти знае толкова много устата.
And you can't dance with a devil on your back...