Въпросните Ели Рот и Майкъл Бей който бол оплюва.Morwen wrote:Е, ти отдавна си му фен, знаем...![]()
А кои са двамата "кънтове", че ми е филтрирано?Бтв, дори "хавайска танцьорка" му отива повече от "пич" на чичо Уве.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Аз пък се кефя много на Трансформърите и Лоши Момчета и умерено на Скалата и Армагедон.Morwen wrote:А типичното, "Не ме гледайте, че аз съм кретен, ей онзи там е по-голям". А това дори не е вярно.
В смисъл, колкото и да са клиширани Армагедон, Трансформърите, Скалата и Пърл Харбър пак са с измерения над Алоун ин дъ дарк и Блъдрейн. Да не говорим, че Лоши момчета май се води някво леко култово.
Имаш предвид книгите-игри на Майкъл?Demandred wrote:Шайх, и преди да почнат скандалите книгите-игри си бяха най-популярните и по мое субективно мнение най-добрите. Доста неудачно сравнение.
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 6 guests