А аз да се чудя, що всички са малкопишковци, малоумни и неталантливи, а то кога са раздавали мозък, патка и талант, шамандури се е редил 500-600 пъти. Щом си толко талантлив, спри да пишеш в тия форуми и се заеми да го развиваш тоя талант. Готов съм да жертвам отсъствието ти, стига да радваш с хубава музика и качествена литература.
А инак: Мен ми се струва, че не гледаме едно и също предаване. Последния концерт беше зле. Покъртително зле, даже. Едно е, че песните бяха тъпи и безлични, друго - че нивото на мнозинството много западнало нещо. И тва са хората от малките концерти
Начи - по ред ш'ги караме. Томата и Деницата са единствените, дето от самото начало, вървят само на горе. И за пореден път бяха много добри.
Ясен е такъв готин непукист и толко му не е зор кво, аджеба, става около него, че кефи максимално. Да не говорим, че си изпя песента страхотно.
И... до тук. Останалите се едно се конкурираха кой ш'се омаже най-много.
Нора ме разочарова страшно. Очаквах след срядата да избуши кочинята. А то, една такава безлична и неква никва, че болеше. Ми не бива така. Момата има глас - да го използва...
Ана (за която Фънки и Есил още малко ще се сбият), пак не ми хареса. Хубава е, спор няма, ама още не може да изпее една песен от-до. Винаги ще се наклепе по трасето. Тъкмо си кажеш "а баш", а тя вземе, че ти попари надеждите.
Мария е средна работа. Може и по-добре, ама явно неще.
Ивайло е техничарът сред мъжете, ама се е взел много на сериозно и лекинко нерви. За разлика от чалгата, въпреки фалцета тук, тази песен му беше, именно, на 5 тона, ама карай... Но пък парчето беше забавно и бързо, а и той явно се кефеше, та беше от добрите.
Стоян си е зле. Мазен е и не знам, ама не ме радва. Въпрос към жените. Харесват ли подобно нещо? А пеенето, леле, тва за тактовете е иди-дойди, ама то бива да не можеш да изпееш един равен тон, на висините да се бушиш толкова много. Бахти. И гледам него вместо Пламена или Елена (които бяха техничните при жените, а вече няма кой да ни радва с качествено пеене, ама те - гонете добрите).
Денислав пък ми хареса. Така подстриган му отиваше, а и се държеше много непринудено, пък и пя добре (за разлика от чалгата. Въобще как може някой да каже, че той и Пламена пяха добре на чалгата. Та това беше единственото лошо изпълнение на Пламена от самото начало, въпреки че когато пя Анелия, изрина кошарите. Денислав пък се опита да наподоби Шабан Шаулич (както и ще там да се пише), ми пича в Сърбия има божествен статут, где беше тръгнал нашия и аз не знам, ама толкова фалшивене на едно място - няма, сега с поп музиката беше добре).
Ех, тая Шанел, обаче. Много емоционално това девойче. Страшно сладка е, удоволствие е да я наблюдаваш, ама не бива емоцията да ти влияе на гласчето. Вярно е, че е много малка, опит нъл, да не говорим, че сега и тялото, и гласът й се променят, ама не е само това. Много се вживява и подскача и просто й трепери гласа на моменти и става лошо. Дони трябва да й даде някоя сърцераздирателна балада, че да стои на едно място, барем си върне позициите. Много ме кефи и не искам да си ходи...
Иван пък ме ядоса, че не дойде. Не за друго, а защото песента му беше хубава и исках да я чуя.
И товъ за кунцертъ, ама излезе мнение - мани бегай...