Books trackers

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
Post Reply
The Dragon
Elder God

Books trackers

Post by The Dragon » Fri Feb 01, 2008 5:42 pm

Ами идеята ми е да сформираме темичка където да обменяме къде са горещите неща в ebooks сцената след смъртта на демоноид-а.

Засега имам от специализираните тракери акнунт на bitme. Vip User. И известно количество покани.

Ако знаете други специализирани тракери казвайте. Ако имате и показни за elbitz,ebookvorex and so on казвайте и цената в бира :)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Nyn
Sorcerer

Post by Nyn » Fri Feb 01, 2008 8:46 pm

За тракери не знам,но има много удобни irc канали.Едно търсене в searchirc.net за книги или фентъзи книги,аудио книги и т.н. може да ви даде някаква представа.Аз лично преди няколко седмици доста неща си намерих от...или беше #bookz или #books в сървър irc.rizon.net.
To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*

Itilon
Paragon

Post by Itilon » Mon Mar 24, 2008 1:30 pm

Имаше един сайт: http://www.chitanka.info, който точно в момента не ми се отваря по незнайни причини, но в случай, че не са го затрили има съвсем прилична библиотека с книги на български :twisted:.

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Mon Mar 24, 2008 1:55 pm

http://www.chitanka.info работи перфектно, а и напоследък вкараха доста нови неща. Имаха някакъв проблем последните 58 часа, но в момента работи безотказно, макар и все така бавно :)

Remi
Smallfolk

Post by Remi » Sun Apr 06, 2008 4:50 am

I na men ne mi otvaria tozi sajt, niakoj uspiava li v momenta?

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Apr 06, 2008 2:37 pm

Перфектно си работи страницата.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Apr 07, 2008 1:18 pm

Itilon wrote:Имаше един сайт: http://www.chitanka.info, който точно в момента не ми се отваря по незнайни причини, но в случай, че не са го затрили има съвсем прилична библиотека с книги на български :twisted:.
Remi, забележи че Itilon е "вкарал и запетайката в линка, без да иска. :wink:

RRSunknown, извинявай за нахалството, но правилното на арабски би било Аллаху Акбар. Заради падежа. :oops: И също е мужахидин. :D
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!