Пука ли се имотният балон в Испания?
Moderator: Moridin
Знам, че ще е авторитарен режим, Жоре, ама аре сложи един АйМакс в името на повечето посетители ^^, които, вярвам, ще привлече, ако цената е приемлива и услугата е на високо ниво. 

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Той е против самата технология
, щото му била грозна. Ма с право, той ще си ръководи града, може да прави каквото му скимне. Мисля, обаче, че почитателите ще са повече и ще ти донесат повече приходи
. А и АйМаксът ще се радва на добър интерес, стига услугата да е на достъпни цени!
Марфе, как ще гарантираш хубав климат в тая Нова Зеландия. Що си мисля, че там ще вали прекалено много?

Марфе, как ще гарантираш хубав климат в тая Нова Зеландия. Що си мисля, че там ще вали прекалено много?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Стига, пак повтарям, услугата да е с перфектно качество
, т.е. и тя да не става ретро като сградата - нп. Аре, кога ще теглиш заем от Световната намсиква банка?
Марфе, сигурна съм, че времето там ще ни е проблем, но съм навита, ако ми разкараш де що отровна змия или насекомо има и докараш коалите от Австралия.

Марфе, сигурна съм, че времето там ще ни е проблем, но съм навита, ако ми разкараш де що отровна змия или насекомо има и докараш коалите от Австралия.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Елейн, цитатче от http://www.enchantedlearning.com/colori ... land.shtml 

The only poisonous animal native to New Zealand is the katipo, a red-black spider, one of the deadliest spiders in the world. There are no snakes native to New Zealand.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Като се върнеш след една седмица с полуизядена коса от червенокоремест отровен паяк, ще те питам аз!
Уф, не можем да вземем Ланис, ще я полази нещо! 
Едит: Да, красиво е, просто не искам заради океансия климат да ме валят 80% от времето дъждове или да има яки температурни амплитуди. 4 сезона, топла зима, топло, но не горещо лято, флъфи животинки и без отровни неща
.
А и Нова Зеландия май е майката на екстремните спортове - ура!

Едит: Да, красиво е, просто не искам заради океансия климат да ме валят 80% от времето дъждове или да има яки температурни амплитуди. 4 сезона, топла зима, топло, но не горещо лято, флъфи животинки и без отровни неща

Last edited by Elayne on Fri Apr 04, 2008 5:14 pm, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
А те са сред най-опасните и свирепи твари, нищо че не могат да летят.
Утре като стана - бек ту бизнес.
- Spoiler: show

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.