За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Itilon
Paragon

Post by Itilon » Thu Apr 03, 2008 9:07 pm

Бая, живял съм в САЩ повече време, отколкото честно казано ми се иска. Идея нямам каква е клетвата за хората, които получават гражданство, но ти говореше за Конституцията, а там религиозни отпратки няма. Така че колкото и да се палиш, примерът ти е некоректен и изкривява действителност, ок?

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Apr 04, 2008 10:53 am

Ех, а едно време се пееше по площадите Как ще настигнем...? И ся попадам и на тая шитня http://sofia.dir.bg/2008/04/04/news2851455.html
Аз като изявен ксенофоб такова много обичам подобни изказвания.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Apr 04, 2008 1:50 pm

Аз самата wrote:Кой казва че няма християно-фунаменталистични държави? Тогава в какво се кълнат американците? Я някой да им прочете конституцията, моля!!
Не говоря само за конституцията, а просто е едно от двата споменати факта. Както можеш да прочетеш горе.
И щом си живял толкова време в САЩ, но не си обърнал внимание на това което се случва там, за какво ти е послужила жертвата да живееш в такава държава.

Понеже, моята жертва поне ми служи, за да ругая и да уважавам едднакво всички. За да се оправям в най-нещастните и безизходни ситуации. За да се опитвам винаги да се поставя на мястото на отсрещния. И най-вече, за да знам кога да прекратя нещо което се превръща в безсмислен спор.

Честита Колед и Весела Нова Година!! :wink: :mrgreen:

Кселомире, дай да направим една транснационална партия!! :rofl: Европейска, такава, наконтена! :twisted:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!