Moderator: Moridin
Ех, а едно време се пееше по площадите Как ще настигнем...? И ся попадам и на тая шитня http://sofia.dir.bg/2008/04/04/news2851455.html
Аз като изявен ксенофоб такова много обичам подобни изказвания.
Аз като изявен ксенофоб такова много обичам подобни изказвания.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- BaYa
- Forsaken
Не говоря само за конституцията, а просто е едно от двата споменати факта. Както можеш да прочетеш горе.Аз самата wrote:Кой казва че няма християно-фунаменталистични държави? Тогава в какво се кълнат американците? Я някой да им прочете конституцията, моля!!
И щом си живял толкова време в САЩ, но не си обърнал внимание на това което се случва там, за какво ти е послужила жертвата да живееш в такава държава.
Понеже, моята жертва поне ми служи, за да ругая и да уважавам едднакво всички. За да се оправям в най-нещастните и безизходни ситуации. За да се опитвам винаги да се поставя на мястото на отсрещния. И най-вече, за да знам кога да прекратя нещо което се превръща в безсмислен спор.
Честита Колед и Весела Нова Година!!

Кселомире, дай да направим една транснационална партия!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!