Очаквания за 2008

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sun Mar 23, 2008 5:24 pm

Мухахаха :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Наистина е гениална като замисъл.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Mar 24, 2008 4:29 pm

The Pineapple Express http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=908&item=1

Деба, на Апатоу не му писва да прави шантави комедии за тъпи наркоманчета. Набарал на баницата мекото и дърпа ли дърпа. Тука даже вкарва и екшън, току виж избацал крос-жанр-ъпийл и вързал хората кат мен дет не гледат комедии. :roll: Нема ме вържеш, брат. Дотук ми е дошло от чукундура Сет Роген и базовия му образ.

Жалко само, че Джеймз Франко тук е голем сладур, както ни отваряше очите Зариту навремето.

П.П.: От ДРУГА страна, екшън и/или ефекти е единственото, което мое ме накара да гледам стандартна комедия в кино. А и комедиите на Апатоу поне са смешни, донякъде - за разлика от масата други. Ше видим кви оценки ше вземе и ако са високи колкото предишните, ше му отпусна 7лв кредит.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Apr 04, 2008 2:01 am

Алеле майкоу, колкот и да се кефа на останалите 5 супергеройски филма тва лято, Хелбойът току що ги надскочи всички в очакванията ми - и се нахендри веднага след Инди в общия чарт: http://movies.yahoo.com/premieres/72544 ... ardformat/

Глейте и немейте! :shock: (Има бая визуални спойлъри.)

П.П.: Да се изфукам, че наскоро пратих ЛИЧНИ поздрави на Дел Торо по един общ познат, който ми гостува тук. 8-) Явно ше са повече от заслужени.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Apr 04, 2008 7:30 am

Става.. донякъде. Репликите са си пак така абсурдни, а и нещо не вдявам, защо Дел Торо трябва да прилага абс същите визуални похвати и на места даже същите дзверове като тея в Лабиринта. Така е малко скучно.
This is it. Ground zero.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Apr 04, 2008 9:11 am

Брутален трейлър. Искам да го видя на голям екран. 8-)
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Apr 04, 2008 11:06 am

Аз още преди няколко месеца казах, че след Прилепа и Инди най-много чакам Хелбоя :wink:

Този трейлър за мен е по-слаб от предния обаче, даже доста по-зле, якото е, че показват яко нови монстъри.

БТв аз както не съм гледал повече от 7 филма повече от веднъж - еми Хелбой е един от тях;).

ЖОРЕ, МОЛЯ ТЕ отиди си провери дали има ъпдейта на сайта на АРОНОФСКИ за новия му филм с главни герои зли буркани-импресионисти и не спами в темата! :wink:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Apr 04, 2008 11:09 am

Поизтърка се ;) Още повече, че с нищо не съм по-горд отколкото с разбирането и осмислянето на Аранофски (като изключим с жена си :) )
This is it. Ground zero.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Apr 04, 2008 11:09 am

Не се е поизтъркало, защото не съм го казвал от НГ, а тук има и едни специфични буркани!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Apr 04, 2008 11:18 am

Moridin wrote:Става.. донякъде. Репликите са си пак така абсурдни, а и нещо не вдявам, защо Дел Торо трябва да прилага абс същите визуални похвати и на места даже същите дзверове като тея в Лабиринта. Така е малко скучно.
Ми тка се прави стил, нали? Репликите в такива филми винаги са абсурдни/изтъркани. Въпросът е дали работят или не. :) Направо ми се пригледа (в кино) пак първия, който гледах само два пъти - и то втория в Лъки в Ст. гр. Немах тогава таа поп-култура. :roll:

Съгласен с всички точки на Никола (освен със заяждането за Фонтана, макар и смешно :wink: ).

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Apr 04, 2008 11:23 am

Бтв само още нещо да добавя - гадините са точно такива, каквито са в хелбой-комиксите, ако сте хвърляли поглед и дизайнът им се движи почти едно към едно по леко "гротескния" рисунък на Миньола.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Apr 04, 2008 11:37 am

Ама бая монстъри ще има във втория филм. Не че в първия са малко. :mrgreen:
А погледа на Дел Торо върху оригинала е меко казано гениален. Ето така се екранизират комикси. Дано само този път края не е толкова изсмукан от пръстите. Ама му го простих на първия защото ме изкефи на макс преди това. 8-)
Абе да излиза по-скоро че нямам нерви вече да го чакам.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Apr 04, 2008 11:40 am

Бате Рон Пърлман...Простил съм по дефоулт...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Apr 04, 2008 11:54 am

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Apr 04, 2008 11:56 am

Шайхири стига се навива за филма. Единственото хубаво в трейлъра е че Робърт Дауни играе негър. :wink:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Apr 04, 2008 12:06 pm

Мога да ти изброя още поне пет хубави неща и да го обявя отсега за най-добрата комедия в последните години, но дори само тва, което ти бе принуден да изтъкнеш, е достатъчно, за да е ясно, че ше се гледа (с голем кеф).