+111Skywalker wrote:травестит рижав,моеше да са ме застреляли и да мога само твоя номер да избера,но ти разбира се НЕ си включваш телефона!!!Баси вече съм ГГ!!DELgado wrote:Най-обичам да си вдигам джиесема.
Първоаприлски лъжи
Moderator: Moridin
#1 за най-не-в-час включване получава, разбира се... Байа.
#2 остава за любимеца й Любимец, изпреварен на финалната права...
Ако някой успее ги надцака или поне доближи със следващия пост, става хеттрик.

#2 остава за любимеца й Любимец, изпреварен на финалната права...

Ако някой успее ги надцака или поне доближи със следващия пост, става хеттрик.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Любимецът си беше съвсем по темата, нищо че е споменато и другаде. И не мисля, че имаме нужда от нечии класации кой как се е представил. Ходи си пиши книгата 

Last edited by Morwen on Wed Apr 02, 2008 4:32 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- RRSunknown
- Elder God
Станах мюсюлманин....
Задминавам ли ги?
Задминавам ли ги?

Last edited by RRSunknown on Wed Apr 02, 2008 4:42 pm, edited 1 time in total.
Добър финал на темата, зарадвахте ме всички.
Отивам да наваксвам в онаа тема.

Балканджи, що ти сториха?!!RRSunknown wrote:Станах мюсюлманин....
Задминавам ли ги?

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Хубава подборка на някои от тазгодишните първоаприлски шеги - http://en.wikipedia.org/wiki/April_1%2C_2008
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Lubimetz13
- Mistborn
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Двадесет и пет "най-добри" първоаприлски шеги според списание "Travel"
http://news.netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=1176922
http://news.netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=1176922
Eric: I use my sword to detect good on it.
Не съм ги доизчел още, ма тва:
Скъсал съм се от смях.
си е направо в мой стил.Операция "Паралакс"
На 1 април 1979 г. лондонското Capital Radio разкрива правителствен план, наречен "Операция "Паралакс". Целта му била да синхронизира британския календар с този на останалия свят, тъй като Великобритания постепенно била избързала с 48 часа спрямо останалите страни и за да бъде коригирана ситуацията, се налагало да бъдат "отменени" (т. е. прескочени) 5 и 12 април.
Наивните, но практични англичани, които се вързали на тази безумна измислица, започнали да звънят в редакцията на радиото с въпроси като дали ще получат надници за тези два дни, какво да правят, ако рождените им дни се падат на тези дати, и прочие.

- BaYa
- Forsaken
Абе, първи април в Българи не знам как се изживява. Но тук на 28 декември майтапите се гледат дори по телевизията, или се слушат по радиото. Телевизионни говорители се гаврят с колеги, шефове, или със специалните си пратеници по света. И това по време на предавнията. И същото става по радиото. Вестниците публикуват статии-майтапи. И изобщо, не знаеш от къде ще ти налети, не можеш да имаш вяра на фамилия и колеги, иииииии така. 

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!