За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Clio
Moderator

Лятното време - приятел или враг?

Post by Clio » Mon Mar 31, 2008 5:31 pm

Понеделник... не стига, че е този проклет първи седмичен ден, ами и ставате цял час по-рано само за да установите, че някой подло ви го е окрал час, докато сте спали... а последното е нещото, което искате да правите и в момента!
Ако сте фрустрирани, стресирани и депресирани - пишете тук :P

(Ми сплитвам, че не става така, интересно си е да го покоментираме, пък не става да оспамим пандовата тема.)
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Mar 31, 2008 5:34 pm

Чудих се де да го споделя това, но реших, че тук ще е добре. Не мога да търпя гейовете, дето постоянно обикалят и сменят времето на честните хора. Мисля, че тая порочна практика най-сетне тряа се прекрати и народните маси да въстанем, дайба.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Mar 31, 2008 5:34 pm

Marfa wrote:Чудих се де да го споделя това, но реших, че тук ще е добре. Не мога да търпя гейовете, дето постоянно обикалят и сменят времето на честните хора. Мисля, че тая порочна практика най-сетне тряа се прекрати и народните маси да въстанем, дайба.
Аз пък винаги съм го обичал лятното часово време :) много добра идея е :) Всякакви възстания - моля организирайте ги на Тянамън за по-лесно.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Mar 31, 2008 5:34 pm

О времена, о нрави! :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Mar 31, 2008 5:34 pm

Marfa wrote:Чудих се де да го споделя това, но реших, че тук ще е добре. Не мога да търпя гейовете, дето постоянно обикалят и сменят времето на честните хора. Мисля, че тая порочна практика най-сетне тряа се прекрати и народните маси да въстанем, дайба.
С теб съм, Марфе!! Плътно! :lol:
Предлагам да ползваме Драгън за боен овен. И с главата му да разбиваме где що врата на държавна служда опитат да ни затворят в носа, когато ходим да протестираме! :mrgreen: :wink:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Mon Mar 31, 2008 5:34 pm

Какво ви пречи лятното време се чудя аз :roll:

Marfa
Moderator

Освен, че ставам в пет сутринта според него ли? :neutral:

Уук.

Mushu
Aes Sedai

Ееее, ама пък е светличко навън до много по-късно, винаги на това най съм се кефила :P

Marfa
Moderator

А като станеш и кучетата още спят дори :(

Уук.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Mar 31, 2008 5:34 pm

Да обаче не се стъмва, щом свършиш работа.
Много повече хора стоят будни вечер, отколкото се събуждат рано сутрин преди 7 (а в 6,45 по новото време в неделя вече беше доста светло, проверих).
Last edited by Morwen on Mon Mar 31, 2008 5:37 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Marfa
Moderator

А бе вие нормални ли сте, кви сте?! Направо ме сърби да ви препоръчам да гледате кокошки като сте ми такива ранобудни! Квойтуй безобразие ся?! :spank:

Уук.

Mushu
Aes Sedai

Ами като ти се наложи един ден да си водиш детето на градина пак ще говорим :lol:

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Mon Mar 31, 2008 5:34 pm

Марфа, кой пък ти говори тук за ранобудни?! Морви не е казвала, че е станала преди 6:45 в неделя сутринта :) А точно за НЕранобудни суеци, на които по-голямата част от активността ни протича вечер, е по-добре вечер да е малко по-светло - така че работата е именно в това, че НЕ сме ранобудни и затова ни харесва лятното време :)

Ааааа, или под "ранобудни" имаш предвид, че не ни е проблем да ставаме с един час "по-рано", отколкото досега? Мрррррфм... за мен поне не е съвсем вярно, че не ми е проблем - напротив, днес цял ден гледам като ошмулен... но си знам, че това ще мине в следващите два-три дни и после ще остане само хубавият ефект :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Mar 31, 2008 5:34 pm

Да е светло в 5 часа сутринта е жив травестизъм и неестествена гадост. Точно тогава нормалните хора спат (или заспиват). Добре, че е лятното време да го фиксне.

Вярно, че на Марфа и повечето раноставащи ше им е гадно едно известно време докато свикнат, но пък жертвата си заслужава. Лятото на село обожавах да играя до тъмно, щото тва означаваше 22:00. 8-)

И изобщо, как може някой да не харесва нещо, което прави И нощта, И деня по-дълги? :idea: :roll:
Last edited by shayhiri on Mon Mar 31, 2008 4:41 pm, edited 2 times in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Marfa
Moderator

Зле сте. Тва е.

Уук.