Здрасти

Отне ми доста време ама напече тука във Варна, та реших, че е време и аз да се представя.Казвам се Адриана, на 20 ще стана този юни, за жалост остарявам :Д Имам кръвна връзка с едно местно въздушно височество,за съжаление, че и е по-голяма,че даже и май я светнах за списанието

. Нямам кактус в момента(последния умря както предишния поради взаймодействие със сестра ми), но имам огромна палма, ако се смята

Открих списанието онлайн още на 3я му брой май, докато ровичках за нещо свястно за четене( което както винаги липсваше

) и много много много му се зарадвах, особено на първите разкази много се забавлявах.Страшни сте всички (в положителен смисъл говорим)!!!
Може би идва от зодията, се пак сме двамца, ама съм голяма любопитка и обичам сичко до вманиачаване – книги, фентъзи и крими най-вече,филми( особено ако се паднат хубави,което е трудно напоследък), музика секва (без чалга и сякакви прекалено циклещи мелодии),и cats i dogs, и коли много обичам (да не се бърка с напитката, нея не я обичам толкова, за напитки само алкохолни коктеили).За манга и аниме направо си умирам. Рисувам, пея и се смея (да се разбира поотделно

..), доста често нямам спирачки буквално и преносно. Ииии... имам мераци да пиша ама само бъдещето( или ако измислят мързел-ваксина) ще покаже и забравих да уточня особено много обичам големи хубави ягуари…. Ииииииии.... не знам какво още...
PS. Сетих се какво -
Мразя БГ Издателите !!!