Е, аз нейното изпълнение не го помня, честно казано, но много ми хареса как изпълни "It`s my Life", та затова. А Стоян беше пълна отврат, честно казано. Не знам, де, днешния брой не го гледах, понеже се прилрах преди половин час, обаче очаквах да разкарат него. Иначе от концерта най-много ми хареса Шанел. Утрепа рибите просто, тя ли беше на първо място?Elayne wrote:На мен и двамата не ми харесваха особено. Така че нямам мнение за това, че Елена напусна - т.е. все ми е тая. Стоян пък съвсем се изсили с фалшивеене и грозни импровизации на финала на песента си. А на Елена нищо не й се разбра от текста, доста кофти артикулация вади.Освен това, според мен ного се пъне да звучи по един определен начин, но не й се получава.
Music Idol 2.0
- tigermaster
- Elder God
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- RRSunknown
- Elder God
Аз имам затруднения да си харесам някой от мъжете. Ивайло пее много хубаво, но ми е прекалено... не знам как да го опиша, първо визуално не ми е на сърце, но да кажем това не е чак решаващо (и Нора не е красавица, но пее жестоко), винаги е някакъв такъв трогателен, сериозен, разказващ сърцераздирателни житейски истории и ... ми няма магнетично излъчване, не флиртува с публиката. Безупречен е като пеене или поне това, което съм слушала с него е чудесно, но иначе ми е ... никакъв. Във всеки случай той ми е сред предпочитаните.
Денислав пък, който уж много се грижи за външния си вид не пее лошо, но пък ми прилича на чужденец и е някакъв такъв... ухилен и безличен. Чудя се и аз защо така го възприемам, като мен, примерно, прическата и усмивката му ми харесват и въпреки тях не ми е от любимците.
Иван пее доста добре, но както всички знаете е ебаси шута, което понякога ми харесва, защото е чаровен по свой си начин, но понякога ми иде да отида и лично да му зашия няколко шамара, сочни.
Имаше един пич, който безумно много ме нервира визуално и не мога да го гледам, но пък пее... не знам как се казва, прилича на гейче с тъмна коса и дупка между зъбите - май са го махнали де, защото на сайта на МА май няма негова снимка, както и да е.
Тома е единственият, който си ме радва от-до.
Последният май е Ясен, който певчески може и още
.
А колкото до днешния вот, ако съдя по картинките в сайта на МА Иван е с най-висок процент, от жените е Деница.
Денислав пък, който уж много се грижи за външния си вид не пее лошо, но пък ми прилича на чужденец и е някакъв такъв... ухилен и безличен. Чудя се и аз защо така го възприемам, като мен, примерно, прическата и усмивката му ми харесват и въпреки тях не ми е от любимците.
Иван пее доста добре, но както всички знаете е ебаси шута, което понякога ми харесва, защото е чаровен по свой си начин, но понякога ми иде да отида и лично да му зашия няколко шамара, сочни.
Имаше един пич, който безумно много ме нервира визуално и не мога да го гледам, но пък пее... не знам как се казва, прилича на гейче с тъмна коса и дупка между зъбите - май са го махнали де, защото на сайта на МА май няма негова снимка, както и да е.
Тома е единственият, който си ме радва от-до.

Последният май е Ясен, който певчески може и още

А колкото до днешния вот, ако съдя по картинките в сайта на МА Иван е с най-висок процент, от жените е Деница.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Този ми е просто органически противен с тази косица и обичката.Денислав пък, който уж много се грижи за външния си вид не пее лошо, но пък ми прилича на чужденец и е някакъв такъв... ухилен и безличен. Чудя се и аз защо така го възприемам, като мен, примерно, прическата и усмивката му ми харесват и въпреки тях не ми е от любимците.
От момчетата съм за Иван и за Тома.

Е как, Деница ftw. Веднага след нея Шанел, Мария и Нора. От друга страна Пламена също е безупречна в изпълненията си и е много, много добра, та... при жените ми е много трудно да се спра само на 1 (;) е, Деница някак води с няколко килца и глас пред другите).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- RRSunknown
- Elder God
Няколко килца в ролята около 30тинаElayne wrote:Не си казал, ама напоследък Денислав и Пламена са комплект, заради уж връзката, която имали
.
Е как, Деница ftw. Веднага след нея Шанел, Мария и Нора. От друга страна Пламена също е безупречна в изпълненията си и е много, много добра, та... при жените ми е много трудно да се спра само на 1 (;) е, Деница някак води с няколко килца и глас пред другите).

Ми не ми харесва как пее Ана. Крещи. Мразя да ми крещят. Айде, последния път да речем беше болна, което донейде я оправдава, ма и здрава като беше пак крещеше като замаяна. А Мария е с най-лошата постановка от всички. Низините й са неопрени, поради което клати здраво в ниския регистър, височините й също са неопрени, поради което ги взима с пищене, единственото, което й е наред, е тембърът. Ма само с тембър не става. Тя и Денислав звучат най-аматьорски. Има нужда от вокален педагог и здрава работа. Но със сигурност ще остане де, така мисля поне.
- Interpreter
- Forsaken
И аз нещо такова си мисля. В смисъл, у Иванчо има доста бизнес - тийн генерацията е агресивна и сега ще ви пробутаме "лошото момче", точно каквото ви харесва, или нещо такова. Даже подозирам, че и прекалената реакция на Фънки към него си е роля малко.RRSunknown wrote:Като гледам засега се очертава финал между Деница и Иван пък ще видим как ще се развие нататък. Засега познах на 100% кои ще отпаднат.