The Terry Pratchett Topic
Може би като се замисля малко, Светът на Диска все пак би бил удачен и за някое и друго изцяло CGI-филмче, да не говорим, че определени книги по-добре да са целите така...В тези телевизионни адаптации някак си не мога да се отърся от чувството, че гледам poor man's Pratchett с тези евтини ефекти...Макар че в Хогфадър имаше жестоки попадения.
Аз лично се надявам да видим скоро филм по Стражите и дано да е СиДжиАй. Сега се сетих че не съм чел още Тъд и днес ще обиколя книжарниците да видя дали го имат някъде.
Иначе се радвам че екранизацията по "Цветът на магията" и "Фантастична светлина" е излезла и още довечера я пускам да се дърпа. Въпреки че външния ми е доста зле. Дано дотогава я пуснат и по БГ торентите.
Иначе се радвам че екранизацията по "Цветът на магията" и "Фантастична светлина" е излезла и още довечера я пускам да се дърпа. Въпреки че външния ми е доста зле. Дано дотогава я пуснат и по БГ торентите.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
- RatS*LivE*on*NO*EviL*StaR
- Farmer
Е дочакахме да излезе. Дърпам веднага! Нещо Ринсуйнд и на мен не ми изглежда добре, а Айрънс като Патриция беше доста... разочароващо. Чак ми се струва, че преиграва. Ако съдя по трейлъра ще е по-слабо от Hogfather, но ще видим като го изгледам (много бавно се тегли
)
Другата част другата седмица ли ще бъде излъчена?

Другата част другата седмица ли ще бъде излъчена?
Тази вечер ще се излъчи втората част 

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- The Dragon
- Elder God
- RossTheBoss
- Adept
Спомняме си го много добре тоя младеж. За съжаление вместо ролята на Ноби, му бяха поверили ролята на собственика на магазина.(За тези, които не са го забелязали;))Muad_Dib wrote:Иначе за Бушеми си е ясно, макар че един друг актьор би бил наистина култов Ноби - Тони Робинсън (ако си спомняте Болдрик от Черното Влечуго).
1st rule - I RULE.
- tigermaster
- Elder God
Винаги съм си представял Ваймс като Брус Уилис...Muad_Dib wrote:Ще я пуснат къде ще ходят.
Аз се кефя, че значи има Уинтърсмит ТПБ обикновено и май още днес ще го боцна.
Иначе за Стражите специално не съм съгласен да е си джи ай, "детска" мечта ми е Томи Лий-Джоунс да играе Ваймс
Както и да е, сега за "Цветът на магията"... Трейлърът ме израдва, обаче, както и преди казах, Дейвид Джейсън е твърде стар. Всъщност май е два пъти по-стар от истинския Ринсуинд... Де да знам, Ринсуинд си го представям леко изигран от Джони Деп, някакси.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог