Февруари '08
Във въпросните безсюжетни артетюди всеки... скептик може да види красотата. Виж, да виждаш красотата навсякъде, те затва се иска отворено съзнание, очи и опит.Moridin wrote:Да се говори за екранна красота на меле от мамути и пирамиди, когато има дори простички неща като The Cathedral, е своего рода светотатство
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- The Dragon
- Elder God
Аз 10000 BC го гледах още в 5 клас. Викаха му Кро. Смятам да го скипна изцяло - плот съмарито от уикипедия беше потресаващо зле. Поне мамутите не са епилирани за разлика от спартанците!
А да кажеш, че катедралата е безсюжетна е признак на ... . Абе определено е признак на нещо.
А да кажеш, че катедралата е безсюжетна е признак на ... . Абе определено е признак на нещо.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
И двата са по-зле като цяло, но вие си знаете. Затва съм за максимално обективни ревюта, за да може всеки да си реши информирано.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Тва казах, да - както и в ревютата. Точно описание на филма + споменаване на личното мнение на ревюиращия.
- Moridin
- Global Moderator
Еми тогава що мрънкаш като някой ПО ОБЕКТИВНОТО ТИ РЕВЮ реши субективно да не гледа филма? Аз бих бил поласкан и доволен, че съм свършил работа, на твое място.
Last edited by Moridin on Mon Mar 17, 2008 2:44 pm, edited 1 time in total.
This is it. Ground zero.
Еми да, но ми е леко криво все пак.
Човещинка.