Skins - The Official Topic (SPOILERS)
Вчера ги изгледахме двамата със Сашко (говедото не ще да дойде да си напише мнението за сериала тука) и доста ми харесаха, макар че не бяха ударни като първите 3. Хуморът се завърна
Това вече прилича на Скинс.
Иначе Каси също се появи и за пореден път доказва колко тъпа и противна путка е. Трябваше нея да я сгази рейса, нихната верица!
Сид фор тех уин! Най-сетне изглежда щастлив и зрял!
едит: А Ануар е просто ОМФГ!

Иначе Каси също се появи и за пореден път доказва колко тъпа и противна путка е. Трябваше нея да я сгази рейса, нихната верица!

Сид фор тех уин! Най-сетне изглежда щастлив и зрял!
едит: А Ануар е просто ОМФГ!

Да си кажа и аз две думи за 4ти епизод, че тогава не писах - ами хареса ми и то доста, от една страна заради мацката с огромните бомби, от друга страна заради кулминацията на "възхода на един луузър" накрая, беше великолепно.
Каси рокс, пети още не съм го гледал, но никой от първи сезон не можа да го надиграе това момиче.
Каси рокс, пети още не съм го гледал, но никой от първи сезон не можа да го надиграе това момиче.
И аз изгледах петия и... е, не, не мога да повярвам, но всъщност съм съгласна с Амелия. Първо за това, че този епизод много повече прилича на старите и второ, че Каси се сържи като егоистична идиотка в последния епизод. И маниакалната усмивка, колкото и да кефи, не я спасява.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
DVD-сета на втори сезон. Не, че е неква новост, но наскоро и обложката му се появи, та да го пусна.
Иначе аз следобед ще гледам 4 и 5 епизод и ше чета/пиша
Иначе аз следобед ще гледам 4 и 5 епизод и ше чета/пиша

And you can't dance with a devil on your back...
Я глей ти, не съм писал
Е, по-добре късно, отколкото по-късно. Четвърти епизод не ме грабна особено, безличнееше ми, беше по-скоро междинен. Но финалът беше смазващ. Пети пък НАЙ-сетне заприлича на истински Скинс. Макар че то с Крис може ли човек да очаква друго де
Много трогателен епизод, но ми е малко неясно накъде ще тръгне цялата история оттук нататък.
Разочарован съм от Скеч
Уж нов главен герой, а нито я развиват, нито си стои на нивото от своя епизод. Сега е някакъв кух комик рилийф.
Сид става все по-як герой, Мишел - все по-жалка патка. Каси се развали кардинално, макар и не без причина (въпреки че като цяло сама си е виновна де), а Макси след силното начало пак стана толкова бекграундов, че няма накъде повече. Тони ми е някакъв такъв никакъв в момента, Джал също, но връзката й с Крис е много яка, дано се задържи.
Ануар не го коментирам... Особено след перхидрола...
Бтв, спекулацийка - шести епизод е на Тони, а седми - на Ефи. Това ни оставя с три епизода, два от които би трябвало да са на Джал и Ануар. Това оставя още един, който или трябва да е некъв общ финал, или, ако са справедливи, да е пак за Макси, след като двамата с Тони имаха общ епизод, а Тони получава отделен. Ма ме съмнява...

Е, по-добре късно, отколкото по-късно. Четвърти епизод не ме грабна особено, безличнееше ми, беше по-скоро междинен. Но финалът беше смазващ. Пети пък НАЙ-сетне заприлича на истински Скинс. Макар че то с Крис може ли човек да очаква друго де

Разочарован съм от Скеч

Сид става все по-як герой, Мишел - все по-жалка патка. Каси се развали кардинално, макар и не без причина (въпреки че като цяло сама си е виновна де), а Макси след силното начало пак стана толкова бекграундов, че няма накъде повече. Тони ми е някакъв такъв никакъв в момента, Джал също, но връзката й с Крис е много яка, дано се задържи.
Ануар не го коментирам... Особено след перхидрола...
Бтв, спекулацийка - шести епизод е на Тони, а седми - на Ефи. Това ни оставя с три епизода, два от които би трябвало да са на Джал и Ануар. Това оставя още един, който или трябва да е некъв общ финал, или, ако са справедливи, да е пак за Макси, след като двамата с Тони имаха общ епизод, а Тони получава отделен. Ма ме съмнява...
And you can't dance with a devil on your back...