Spam Is In The Air
Moderator: Moridin
Напипа ми болната тема не сме на три морета не защото населението е просто , а защото Хитлер не е спечелил Втората Световна Война.Ако я беше спечелил (поне аз така го виждам) сега вместо Парламент щяхме да си имаме един Вермахт , нямаше да има цигани , турците няма да идват с автобуси и като ги питат закво идваш оня отговаря "да гласувам"-"За кого?"-"За когото кажат".Едва ли щяхме да сме такъв Абсурдистан , ако не ни бяха ощетили в Парижкия мирен договор.
Slaughter the mutant, purge the unclean, burn the heretic!
Ужас.трубадур wrote:Те, за к'во не сме на 3 морета.
http://funny.bg/index.php?news_id=839

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
- Interpreter
- Forsaken
- Interpreter
- Forsaken
Amelia wrote:Кат гледам колко добре стопанисваме наличните ни 111000 квадрата, се чудя за чий са ни още? Да доосвиним и тях?

До Атлантика щяхме да стигнем, ако не бяха проклетите франки

edit: Тъй че който се опиянява от темата за великите прабългари - малко по-полека.
Хех,като става дума за ...интересни български решения...
Току-що си разглеждах снимките от миналото лято.Който е ходил на Бачковския манастир сигурно го е виждал.Аз,честно казано,отначало даже нищо нередно не забелязах.Стоиш си на моста-планинска рекичка,горичка,зъберче на заден фон,старинната стена на манастира от едната страна-идилия.И в следващия момент какво фокусираш?
Ей тоя елегантен отговор на проблема с канализацията:
)

Току-що си разглеждах снимките от миналото лято.Който е ходил на Бачковския манастир сигурно го е виждал.Аз,честно казано,отначало даже нищо нередно не забелязах.Стоиш си на моста-планинска рекичка,горичка,зъберче на заден фон,старинната стена на манастира от едната страна-идилия.И в следващия момент какво фокусираш?

Ей тоя елегантен отговор на проблема с канализацията:
- Spoiler: show

To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*
- RRSunknown
- Elder God
Голяма глупост изписа тукRayko wrote:Напипа ми болната тема не сме на три морета не защото населението е просто , а защото Хитлер не е спечелил Втората Световна Война.Ако я беше спечелил (поне аз така го виждам) сега вместо Парламент щяхме да си имаме един Вермахт , нямаше да има цигани , турците няма да идват с автобуси и като ги питат закво идваш оня отговаря "да гласувам"-"За кого?"-"За когото кажат".Едва ли щяхме да сме такъв Абсурдистан , ако не ни бяха ощетили в Парижкия мирен договор.

Нямаше да никой да ни ощетява ако не сме се прецакали сами ( колко е хитро да обявиш война на САЩ и Великобритания а, особено когато се вижда че очевидно губиш войната- какво да очакваме после а?)
Телефон с батерия, издържаща до 1 година
http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=8312
Самият телефон ми се вижда странно измислен, но все пак...
http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=8312
Самият телефон ми се вижда странно измислен, но все пак...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
В Китай наистина се произвеждат много евтини неща, затова. Най-вероятно си има разни недомслици като дървен софтуер или хванати с кламер схеми или нещо такова...
Но предполагм, че е толкова евтин само в Китай, вероятно в чужбина е по-скъп. А и двата слота за сим все пак не действат едновременно... обаче пък не схващам за какво са му две камери (и двете VGA)...
Но предполагм, че е толкова евтин само в Китай, вероятно в чужбина е по-скъп. А и двата слота за сим все пак не действат едновременно... обаче пък не схващам за какво са му две камери (и двете VGA)...
I don't wanna die