Повече от 100-те неща, които можеш да научиш от киното
- Lubimetz13
- Mistborn
О, неее. Храната във филмите е много рядък артефакт и се дели на следните касти: Срамежлива храна - тя е приготвяна с часове от Мег Райън/Джулия Робъртс в очакване на Грозния Дъ Мен, направил грешката да приеме покана за вечеря, но за нея само слушаме - тя не се появява в кадър; Бъбрива храна - Сервирана в ресторанта, оглеждана и обсъждана, може дори ощетена с една вилична доза, но е в пъти повече коментирана, отколкото консумирана; Космонавтска Храна - тя обикновено има някакъв подозрителен оранжемо-кафяв оттенък и изглежда като неколкократно преживяно от крава, и накрая повърнато пюре. Блудкава и безформена, с други думи. Всеки път, щом вилицата, пълна с Космонавтската Храна се издигне към устата на героя, аз преставам да следя мега-интересния му и правдоподобен диалог с някой друг космонавтохраносмилател, провеждан, в 90% от случаите, в някоя крайпътна бензиностанция, и притеснено започвам да следя за всякакви прояви на симптоми на отравяне.
След като разгледаш по-подробно гореописаните случаи на Хранене, ще се съгласиш, че в холивудското кино свястна храна няма.
След като разгледаш по-подробно гореописаните случаи на Хранене, ще се съгласиш, че в холивудското кино свястна храна няма.
- anime^girl
- Farmer
- anime^girl
- Farmer
- anime^girl
- Farmer
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- anime^girl
- Farmer
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- Daggerstab
- Arcanist
... освен ако преследвания не е Джеймс Бонд - тогава скоростите на двете возила са съгласувани, така че да имат време и пространство за зрелищен дуел с ракети, скрити зад фаровете...Drizzt Do`Urden wrote:114. Колата на преследвания( само ако е добър) винаги е по-бавна от колата на лошия:)
115. Във всяка спортна кола на престижен производител може да се събере и скрие огневата мощ на танк Т-80.
Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.